Με ένα φορτηγό όχημα 4Χ4 και μια προσθαφαιρούμενη πυροσβεστική υπερκατασκευή ενισχύεται η Πολιτική Προστασία του νησιού μας κατόπιν δωρεάς του Αθανάσιου Μαρτίνου

Με ένα φορτηγό όχημα 4Χ4 καθώς και μια προσθαφαιρούμενη πυροσβεστική υπερκατασκευή εξοπλίστηκε, από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών κατόπιν δωρεάς της εταιρείας ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ του κ. Αθανασίου Μαρτίνου προς το νησί μας.

Το νέο όχημα θα συμβάλλει τα μέγιστα, ιδιαίτερα στον τομέα της πυρόσβεσης, με δεδομένη μάλιστα  την απουσία κλιμακίου της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο νησί μας.

Ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος εξέφρασε εκ μέρους όλων των κατοίκων του νησιού τις πιο θερμές ευχαριστίες του προς τον δωρητή και επίτιμο δημότη της Ηρωικής Νήσου Ψαρών κ. Αθανάσιο Μαρτίνο τονίζοντας ότι πρόκειται για «έναν άνθρωπο πρότυπο ήθους, αξιοπρέπειας και ταπεινότητας, πολύτιμο αρωγό και συμπαραστάτη μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην προσπάθεια βελτίωσης και επίλυσης σημαντικών θεμάτων που απασχολούν το νησί μας».

«Το ενδιαφέρον και η αγάπη του Θανάση Μαρτίνου για τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού μας αποτελεί εξαιρετική τιμή τόσο για μένα προσωπικά αλλά πιστεύω και για όλους του Ψαριανούς!!», όπως επεσήμανε.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.