Συνάντηση εργασίας με θέμα: ”Ευρωπαϊκές Προοπτικές για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις”, με εισηγήτρια την κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ., κυρία Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου στο πλαίσιο δράσεων στήριξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ) και υποστήριξης των πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας τους και της εξασφάλισης της ισότιμης πρόσβασής τους στις διεθνείς αγορές, θα επισκεφθεί το Eπιμελητήριο Χίου με σκοπό την πραγματοποίηση  συνάντηση εργασίας με θέμα “Ευρωπαϊκές Προοπτικές για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις”.

Σας προσκαλούμε στην παραπάνω εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Χίου, την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Η θεματολογία της συνάντησης εργασίας θα επικεντρωθεί στο διεθνές εμπόριο, τη διαδικτυακή πλατφόρμα Access2Markets και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών τοπικών προϊόντων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.