Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνου με τον απερχόμενο Υποστράτηγο και το νέο Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ

Σήμερα 16 Μαρτίου 2021 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνου, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση με τον απερχόμενο  Υποστράτηγο κ. Αθανάσιο Σαρδέλλη και το νέο Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Χίου κ. Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος αποχαιρέτησε τον Υποστράτηγο κ. Αθανάσιο Σαρδέλλη και τον ευχαρίστησε θερμά για την πολύ καλή συνεργασία που υπήρξε καθ’ όλη την διάρκεια της δικής του διοίκησης, ενώ παράλληλα τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του αλλά και για το έργο και την προσφορά του στην Πατρίδα.

Στη συνέχεια καλωσόρισε το νέο Διοικητή κ. Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του, υπογραμμίζοντας ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χίου θα συνεχίσει να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη στο πλαίσιο της διαρκούς, γόνιμης και αποτελεσματικής συνεργασίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.