Ευθαρσώς καταγγέλλω & κατηγορώ όσα κόμματα προσκαλούν και προκαλούν σε συλλαλητήρια & πορείες

 

 

Ευθαρσώς καταγγέλλω και κατηγορώ όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την σημερινή κατάντια του Ελληνικού λαού που με την συμπεριφορά τους προκαλούν χιλιάδες θανάτους και έχουν φρακάρει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με μοναδικό σκοπό να φέρουν σε δύσκολη θέση την Κυβέρνηση με αποτέλεσμα να είμαστε σε μόνιμη κλεισούρα και καραντίνα και σε εξαγριωμένη κατάσταση και με τους ήρωες Υγειονομικούς να έχουν πλέον αποδεκατιστεί και να βρίσκονται σε άθλια σωματική και ψυχολογική κατάσταση και να πλήττεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας, η οικονομία με κλειστά τα μαγαζιά και η Δημοκρατία μας!

 

Ξεκινώ με τα λόγια του Εθνάρχη μας Κωνσταντίνου Καραμανλή που έχει πει τα ακόλουθα: “Για να εδραιωθεί η Δημοκρατία δύο πράγματα χρειάζονται, οι πολιτικοί να λένε την αλήθεια και οι πολίτες να μάθουν να την ακούν”!

Και συνεχίζω με τους στίχους του μεγάλου ΧιωτοΣυριανού σατυρικού ποιητή του Γιώργου Σουρή που λέει:

“Δυστυχία σου Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς! Ω Ελλάς ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα” .

 

Και θέτω ξεχωριστά σε κάθε κόμμα και κυρίως τους αρχηγούς αλλά και προβεβλημένους βουλευτές και κομματικά εξαφτέρυγα που βγαίνουν καθημερινά και προκαλούν με δηλώσεις και ψέματα με την κάλυψη της κομματικής τους ταυτότητας!

 

Πώς είναι δυνατόν μέσα σε σαράντα μέρες να γίνουν 120 Συλλαλητήρια και πορείες με πρόσχημα τον Κουφοντίνα με την στήριξη και υποστήριξη βουλευτών και δικαστικών λειτουργών τόσο του ΣΎΡΙΖΑ με τα δικά του παιδιά της αναρχίας και των καταλήψεων, αλλά και άλλων κομμάτων με αποτέλεσμα να γίνονται όλα λίμπα για λίμπα και μπάχαλο και να επιτίθενται τόσο σε αστυνομικούς και να καίγονται ολόκληρα καταστήματα και το κέντρο μεγάλων πόλεων της Ελλάδας με βία και τραυματίες πολιτών μπαχαλάκιδων και αστυνομικών;

Και να βγαίνει ο Αλέξης που γιορτάζει σήμερα και να λέει: Άλλο δέχομαι κι άλλο αναλαμβάνω το ρίσκο των διαδηλώσεων!

 

Όπως και χθες η Λιάνα από την τηλεόραση είπε και την άκουσα με τα ίδια μου τ’ αυτιά να λέει: “Συνειδητά έχουμε συγκαλέσει αύριο συλλαλητήριο στα Προπύλαια”!

Για ποιον λόγο κυρία Λιάνα; για την δημιουργία συνωστισμού ανωμαλίας και αναμπουμπούλας για να τιναχτεί το σύστημα υγείας στον αέρα;

 

Κρίμα για την μόρφωση που έχετε!

 

Και τον κύριο Κουτσούμπα τον νοσταλγό της κολεκτίβας, του Λένιν και του Στάλιν και να ζητά μονίμως την επίταξη όλων των Ιδιωτικών Νοσοκομείων και Κλινικών επειδή έχουν πλέον φρακάρει όλα τα δημόσια Νοσοκομεία με την υποκίνηση του κόμματος του σε πορείες διαμαρτυρίας και καταλήψεις και συλλαλητήρια και με αυτήν την συμπεριφορά τους λόγω του συνωστισμού να εξαπλώνεται η πανδημία με αποτέλεσμα τους διασωληνωμένους και εν συνεχεία τον θάνατο τους.

Όσο για την Φωφούλα είναι πλέον εν ανεπαρκεία και έχει χάσει τον μπούσουλα και τα πασχάλια και δεν ξέρει πλέον πού την κεφαλήν κλείνει!

Καθώς και για τα δύο άλλα άκρα που έλκονται και μισιούνται δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα με τα ακαταλαβίστικα τους! Άστα κάτω πού τα πάς!

Υπάρχει μία γελοιογραφία που πήρα από το διαδίκτυο με μία αγελάδα και ένα γαϊδουράκι και έχουν μια στιχομυθία και λέει η αγελάδα.”εγώ θα πάω στην Ινδία, εκεί μπορεί να είμαι ιερή” και λέει το γαϊδουράκι “εγώ λέω να πάω στην Ελλάδα…εκεί μπορεί να είμαι και βουλευτής”!

 

Αυτό το παρουσιάζω για να δείξω πόσο πολύ εκτίμηση έχει ο λαός μας τους εκλεγμένους εθνοπατέρες με τα ψέματα και την συμπεριφορά τους!

 

Για αυτό ακριβώς τον λόγο σας καταγγέλλω και σας κατηγορώ για την ανωμαλία που με την συμπεριφορά σας και τα ψέματα σας δημιουργείται στην Ελληνική κοινωνία και καθημερινά οι νεκροθάφτες δεν προλαβαίνουν να θάψουν τους νεκρούς από την πανδημία!

Είστε όλοι σας ηθικοί αυτουργοί και στην κυριολεξία οι πραγματικοί νεκροθάφτες και υπεύθυνοι για την σημερινή κατάντια που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες!

 

Βάλτε μυαλό και αλλάξτε πορεία και συμπεριφορά γιατί στο τέλος θα κτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο και τα ντουβάρια του Κοινοβουλίου!

 

Καλό ξημέρωμα Ελλάδα!

Χίος 17 Μαρτίου 2021

Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.