Συναντήσεις Μηταράκη για τα έργα που υλοποιούνται στη Χίο

 

 

 

Σειρά συναντήσεων του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη στη Χίο – Θα επιβλέψει την πορεία των έργων του νησιού  

Σειρά συναντήσεων θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότης Μηταράκης  στη Χίο.

Το Σάββατο 09:30 πμ ο κ. Μηταράκης θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στον Δήμο της Χίου με το Δήμαρχο, κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Χίου, κ. Κυριάκο Ζωάνο για το Τελωνείο της Χίου. Βασικό θέμα θα είναι η πορεία του έργου που αφορά στην επισκευή, αναβάθμιση και διαμόρφωση των υπαρχόντων κτιριακών εγκαταστάσεων του συνοριακού σημείου διέλευσης Λιμένα Χίου.

Λίγο αργότερα, στις 10:30 πμ, θα παρευρεθεί στον αγιασμό του Ιωνικού Κολυμβητηρίου Χίου, ενώ στη συνέχεια, στις 11:15 πμ θα επισκεφθεί την οδό Ιωάννου Χρήστου, όπου και θα επιβλέψει την πορεία των εργασιών που πραγματοποιούνται εκεί και οι οποίες συνδέονται άμεσα με το έργο της επέκτασης του αεροδρομίου.

Τέλος, στις 12:00 μμ θα παρευρεθεί στην εκδήλωση για τον αγιασμό των θεμελίων του πρώτου ξενοδοχείου πέντε αστέρων στο νησί της Χίου από την Οικογένεια Καλλιμασιά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.