Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα: Ο Χιώτικος λαός θα απαντήσει ξανά

Βγήκε ο λαγός στην παγανιά.

Σε ρόλο δούρειου ίππου ο αντιδήμαρχος Μανδάλας ανέλαβε το ρόλο -μιας και ο κύριος δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου φαίνεται πως δεν το τολμούν- να προσπαθήσει να αλλάξει για μια ακόμη φορά τις πολλαπλές ομόφωνες αποφάσεις  του δημοτικού συμβουλίου για καμία νέα δομή στη Χίο!

Είναι επικίνδυνοι! Την ίδια στιγμή που η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν τη σύρραξη με την Τουρκία και τις επεκτατικές βλέψεις του καθεστώτος Ερντογάν  και ο κορωνοιός έχει μπει πλέον για τα καλά στα ΚΥΤ και τις κοινωνίες μας, αυτοί μεθοδεύουν  επέκταση της ΒΙΑΛ ή νέο κέντρο στο 18 ένας Θεός ξέρει με ποια κίνητρα…

Η Χίος αποφάσισε στα βουνά! Μηταράκης, κυβέρνηση και δημοτική αρχή με τους λαγούς τους μεθοδεύουν, μέσα σε αυτές τις συνθήκες άμεσων απειλών, νέα δομή στην καμπούρα μας, νέες φυλακές για πρόσφυγες και μετανάστες! Δεν θα τους περάσει! Ο Χιώτικος λαός θα απαντήσει ξανά.

Αν θέλουν δημοτικό συμβούλιο να γίνει,  αυτή τη φορά όμως δια ζώσης στην πλατεία της Χίου με τη συμμετοχή του κόσμου. Τελεία και παύλα με τα αισχρά  παιχνίδια τους. Αποσυμφόρηση τώρα! Κλείσιμο της ΒΙΑΛ!  Χώρος μόνο καταγραφής και ταυτοποίησης, μεταφορά τους στην ενδοχώρα και στις χώρες προορισμού. Δεν θα γίνουν τα νησιά μας οι φυλακές της Ευρώπης κι εμείς δεσμοφύλακες! Πάρτε το επιτέλους χαμπάρι!

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΙΡΕΤΩΝ  ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ  ΧΙΟΥ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.