Σύμπραξη Δημιουργίας: “Η δημαγωγία, το ψέμα και ο λαϊκισμός δεν έχουν όρια”

Η δημαγωγία , το ψέμα και ο λαϊκισμός δεν έχουν όρια για την παράταξη της “Συμμαχίας Αξιών”, ανταπαντά ο συδνυασμός του δημάρχου Χίου “Σύμπραξη Δημιουργίας” στα όσα του επιρρίπτουν περί προπηλακισμού.

“Η δημαγωγία, το ψέμα και ο λαϊκισμός δεν έχουν όρια δυστυχώς για την παράταξη ‘’Συμμαχία Αξιών’’, η οποία εδώ και τριάμισι χρόνια πρωταγωνιστεί στη συκοφαντία και τις ύβρεις. Δεν μας ξαφνιάζει ουδόλως, λοιπόν, το σημερινό της λιβελογράφημα που κάνει λόγο για δήθεν προπηλακισμό του κ. Ασπιώτη από το Δήμαρχο κατά τη διάρκεια σύσκεψης με επίκεντρο την πυροπροστασία.

Φαίνεται ότι τα έωλα και αβάσιμα επιχειρήματα του κ. Ασπιώτη, όταν αποκαλύφθηκε ότι εξυπηρετούσαν μόνο την αντιπολίτευση και όχι το δημοκρατικό διάλογο, έδωσαν τη θέση τους στο θέατρο του παραλόγου και τις φωνασκίες του με τις οποίες προσπαθούσε να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα προσποιούμενος ότι δημιουργήθηκε ένταση εκ μέρους του Δημάρχου. Ευτυχώς, που η εν λόγω σύσκεψη έγινε παρουσία αιρετών, εκπροσώπων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και άλλων τοπικών φορέων για να μην χρειαστεί να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες. Η ‘’Συμμαχία Αξιών’’ φυσικά, ακόμα μία φορά, έσπευσε να αποδείξει το ζήλο της στην προπαγάνδα και το ψέμα σε βάρος του Δημάρχου. Ο τομέας αυτός αδιαμφισβήτητα είναι και ο μοναδικός για τον οποίο έχει ξεχωρίσει η προσπάθειά της”, καταλήγει η ανακοίνωση της “Σύμπραξης Δημιουργίας”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.