Ίδρυση σχολής προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Β΄ επιπέδου

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. προγραμματίζει την ίδρυση σχολής προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Β΄ επιπέδου, με πιθανή ημερομηνία έναρξης τον Οκτώβριο 2023.

Στα πλαίσια του ορθού προγραμματισμού παρακαλούμε όσους προπονητές/-τριες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην σχολή να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

https://forms.gle/pEurnKLBzsXoRAuC8

Απαραίτητα προσόντα – προϋποθέσεις:

1. Η σχολή θα λειτουργήσει με την προϋπόθεση ότι ο ελάχιστος αριθμός των σπουδαστών/-στριών θα είναι τουλάχιστον πενήντα (50).

2. Οι υποψήφιοι/-ες θα πρέπει να είναι κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος προπονητή Γ’ επιπέδου από τη ΓΓΑ στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, η οποία αποκτήθηκε τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από την έναρξη της σχολής (συμπλήρωσης ενός έτους με την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων)

3. Οι υποψήφιοι/-ες θα πρέπει να έχουν προπονητική εμπειρία στο άθλημα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ελάχιστης διάρκειας οχτώ (8) μηνών ως προπονητές/-τριες Γ’ επιπέδου σε αναγνωρισμένο από τη Γ.Γ.Α. αθλητικό σωματείο/ ομοσπονδία, τούτο αποδεδειγμένο από: α) αντίγραφο της σχετικής σύμβασης εργασίας αναρτημένης στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» ή θεωρημένης από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. ή αναρτημένης στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα φορολογίας (TAXIS) και β) βεβαίωση του φορέα απασχόλησης με σαφή αναφορά στη διάρκεια απασχόλησης σε μήνες και το άθλημα στο οποίο εργάστηκε ως προπονητής/-τρια.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.