Η AEGEAN στηρίζει το έργο ΜΚΟ και προσφέρει Πασχαλινές λαμπάδες στους μικρούς επιβάτες της εν όψει των εορτασμών του Πάσχα

Λαμπάδες από τους «Γιατρούς του Κόσμου» και την «ΕΛΕΠΑΠ» προσφέρει η AEGEAN στους μικρούς επιβάτες της, τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο, μαζί με εορταστικά εδέσματα και δώρα για όλους

 Με μια συμβολική κίνηση προσφοράς στους μικρούς επιβάτες της που ταξιδεύουν την περίοδο του Πάσχα, η AEGEAN υποστηρίζει το έργο ΜΚΟ και μέσα από τη δράση τους βοηθά ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και όσους έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα, τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο η AEGEAN θα προσφέρει στους μικρούς επιβάτες των πτήσεων εσωτερικού, εορταστικές λαμπάδες από τους Γιατρούς του Κόσμου και την ΕΛΕΠΑΠ συμβάλλοντας με αυτό το συμβολικό τρόπο στο έργο τους, ενώ λευκά κεριά θα δοθούν σε όλους τους ενήλικές μεταφέροντας το πνεύμα των εορτασμών του Πάσχα στις πτήσεις της.

Επίσης, τηρώντας τις ελληνικές παραδόσεις και τα τοπικά έθιμα καθ΄ όλη τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας, όλοι οι επιβάτες των πτήσεων εσωτερικού, θα απολαμβάνουν παραδοσιακά πασχαλινά εδέσματα, όπως ατομικά τσουρέκια, σοκολατένια αυγά και νηστήσιμα snacks, ενώ θα διατίθενται νηστίσιμα γεύματα για τους επιβάτες τόσο της διακεκριμένης, όσο και της οικονομικής θέσης σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού. Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, οι επιβάτες της business class θα απολαύσουν ειδικό εορταστικό μενού, ενώ για τους μικρούς επιβάτες, η AEGEAN ετοιμάζει γλυκιές δημιουργίες από τον pastry chef, Στέλιο Παρλιάρο. Τέλος, τιμώντας το έθιμο των Μπότηδων, η AEGEAN, όπως κάθε χρόνο, θα διανείμει στους επιβάτες της με προορισμό την Κέρκυρα παραδοσιακά πήλινα κανατάκια.

Γιορτάζουμε και φέτος το Πάσχα, ταξιδεύοντας με την AEGEAN στους τόπους και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.