Τελικός Κυπέλου ποδοσφαίρου μεταξύ Δάφνη Δαφνώνα και Κανάρη Νενήτων στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, Σάββατο 29 Απριλίου στις 18.30

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 θα διεξαχθεί  ο τελικός κυπέλου ποδοσφαίρου της Χίου, στις 18.30 στο Δημοτικό Στάδιο Χίου με αντίπαλες ομάδες την Δάφνη Δαφνώνα και τον Κανάρη Νενήτων.

Η ΕΠΣ Χίου φιλοδοξεί αυτός ο αγώνας να είναι μια γιορτή και μια διαφήμιση του ποδοσφαίρου στην Χίο.

Για αυτό τον λόγο θα υπάρξει συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων από τους πολιτιστικούς συλλόγους και των δύο χωριών ενώ οι ποδοσφαιριστές θα εισέλθουν στο γήπεδο συνοδευόμενοι από παιδιά των ποδοσφαιρικών «φυτωρίων» των ομάδων.

Μετά τον Τελικό θα γίνει η απονομή των κυπέλων αλλά και η αναγόρευση και βράβευση του καλλίτερου ποδοσφαιριστή.

Για την Ιστορία να αναφέρουμε ότι η Δάφνη έχει βρεθεί σε τελικό κυπέλου 15 φορές και να το κατακτά στις 11 από αυτές ενώ ο Κανάρης τελευταία φορά που κατέκτησε το κύπελλο ήταν το 2010.

Η Δάφνη για να βρεθεί στον τελικό απέκλεισε την Ένωση, το Λαίλαπα και τον πρωταθλητή, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Ατρόμητο  ενώ, ο τυπικά φιλοξενούμενος, Κανάρης βρέθηκε στον τελικό ξεπερνώντας το εμπόδιο του Πύργου και του Άτλα.

Καλείται το φίλαθλο κοινό να συμμετάσχει στην Γιορτή αυτή, του Χιώτικου ποδοσφαίρου, το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στις 18.30 στο Δημοτικό Στάδιο Χίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.