Γρίφος παραμένει το όνομα που θα λάβει το χρίσμα της ΝΔ για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

 

Συνεχίζει να απασχολεί εντόνως τη ΝΔ το όνομα του υποψηφίου που θα λάβει το χρίσμα στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Παρότι οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν το σαββατοκύριακο έκακαν λόγο για «κλείδωμα» της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή  εντούτοις κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από την Πειραιώς και  η ονοματολογία φαίνεται να συνεχίζεται.

Όπως έγραψε πριν από λίγο το «Πρώτο θέμα» ακούγονται τα ονόματα του Μιχάλη Αγγελόπουλου (πρώην δημάρχου Σάμου και υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ.), του πρώην υπουργού και βουλευτή Χίου Κωστή Μουσουρούλη, του Αλκιβιάδη Στεφανή (αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού από το 2017 έως το 2019 και υφυπουργού Εθνικής Αμυνας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη), του δημάρχου Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη, αλλά και του βουλευτή και τέως αντιπροέδρου της Bουλής Χαράλαμπου Αθανασίου, ενώ δεν αποκλείεται και η έκπληξη.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.