Τον Οκτώβριο του 2021 θα είναι έτοιμο το κτίριο της παλιάς παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χίου

Τον Οκτώβριο του 2021 θα είναι έτοιμο το κτίριο της παλιάς παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χίου, σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνου. Οι εργασίες είχαν διακοπεί εξαιτίας ορισμένων προβλημάτων , όμως τώρα όλα διορθώθηκαν και οι εργασίες επανεκκίνησαν. «Είναι πολύ σημαντικό να παραδοθεί για χρήση ένα τέτοιο έργο στους πολίτες της Χίου, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε» δήλωσε ο κος Μπουγδάνος.


«Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Περιφερειακή Ενότητα Χίου, εργαζόμαστε προς όλες τις κατευθύνσεις, σε όλα τα έργα που έχουμε βάλει στόχο έτσι ώστε σύντομα, έγκαιρα να παραδοθούν ολοκληρωμένα και λειτουργικά στους πολίτες.  Η πρόσθετη χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από πόρους της Περιφερειακής Ενότητας Χίου για την αναβάθμιση των παροχών υγείας και ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας» ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.