Το κινηματογραφικό μαθητικό Φεστιβάλ «Cineμάθεια» θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 24 , 25 , και 26 Σεπτεμβρίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου

Το κινηματογραφικό μαθητικό Φεστιβάλ «Cineμάθεια» για το οποίο εργάστηκαν στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, κατά τη διετία 2020-21, γύρω στη μισή χιλιάδα άνθρωποι, μαθήτριες, μαθητές και εκπαιδευτικοί,  θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 24 (Παρασκευή), 25 (Σάββατο), 26 (Κυριακή) Σεπτεμβρίου 2021, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου. Ελάτε, λοιπόν, να χειροκροτήσουμε  30 μαθητικές ταινίες μαζί με τις συνοδευτικές τους αφίσες,  που «κέντησαν το δέντρο της μνήμης και της ευαισθησίας» ή «εμπνεύστηκαν από ένα ποίημα, τραγούδι, διήγημα, παραμύθι, φωτογραφία», καθώς και όσους εργάστηκαν για την παράσταση ALASKA (ΜΙΚΡΟ ΕΘΝΙΚΟ – ΓΕΛ Βροντάδου), η οποία θα παρουσιασθεί στο πλαίσιό του. Θα συνειδητοποιήσουμε όλοι – και, μάλλον, θα χαρούμε γι’ αυτό –  πόσο ζωογόνο είναι το αεράκι του Πολιτισμού, όταν πνέει στο σχολικό περιβάλλον!

 Από το Φορέα Διοργάνωσης του Φεστιβάλ:

Αιμιλιανός Ευαγγελινός, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Χίου

Στέλλα Τσιροπινά, Υπέθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε. Χίου

 *ΚΑΤΑ ΤΗ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ

για την παρακολούθηση θεαμάτων σε κλειστά θέατρα-ο ανώτατος αριθμός θεατών έχει ορισθεί στους 200 (50% της χωρητικότητας του ΟΜΗΡΕΙΟΥ)

 *Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ

ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.