Το πολυτελές Ferretti του Πάνου Καμμένου αξίας μεταχειρισμένου 600.000 ευρώ (Φώτο)

Ο πρώην υπουργός Άμυνας δήλωσε εισοδήματα 72.000 ευρώ και άλλες 72.000 από είσπραξη ενοικίων. Ακόμη δήλωσε ότι είναι μέτοχος σε εμπορική ανώνυμη εταιρεία με κεφάλαιο εισφοράς 163.000 ευρώ. Όλα αυτά σίγουρα δεν δικαιολογούν την αγορά του μεταχειρισμένου Ferretti προς 600.000 ευρώ.

Aλγεινή εντύπωση συνεχίζει να προκαλεί ο βίος και η πολιτεία του Πάνου Καμμένου, παρά το γεγονός ότι έχει αφήσει τα κυβερνητικά δώματα εδώ και αρκετούς μήνες. Η θητεία του στην αλήστου μνήμης συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας σημαδεύτηκε από αλλεπάλληλες προκλήσεις, χλιδή, περιττά έξοδα στις πλάτες του ελληνικού λαού, καθώς και πολιτική αλαζονεία και χυδαιότητα εις βάρος των πολιτικών του αντιπάλων.

Οπως αποκάλυψαν τα Παραπολιτικά, η πολιτική του σταδιοδρομία μπορεί να έκλεισε άδοξα, ωστόσο στην προσωπική του ζωή η προκλητική πολυτέλεια παραμένει παρούσα και αμείωτη, ακολουθώντας κατά ράμμα το παράδειγμα που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια με µε τις χλιδάτες περιηγήσεις του στα κοσµοπολίτικα θέρετρα της Ευρώπης (θερινά και χειµερινά), τη διαµονή του σε πανάκριβα ξενοδοχεία, καθώς και τα ακριβά ψώνια και τις επισκέψεις του στα πιο διάσηµα καζίνο, από αυτά του Μόντε Κάρλο µέχρι το περίφηµο «Park Tower».

Και αποδεικνύεται περίτρανα πώς όλα αυτά τα «παιδιά του λαού», που… αγωνίζονταν για τα δίκαια του κόσμου, περνούσαν… ζωή και κότα κοροϊδεύοντας τον κόσμο με τις δήθεν φιλολαϊκές πολιτικές τους. Ο ένας με ακριβά σκάφη, ο άλλος να ξεκουράζεται σε θαλαμηγούς εφοπλιστών. Δεν το λες και κυβέρνηση του λαού…

Dolce vita με νέο σκάφος

Την Κυριακή 9 Ιουνίου τα πολιτικά όργανα των ΑΝ.ΕΛ. µε εισήγηση του επικεφαλής τους, αποφάσισαν να µη συµµετάσχουν στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Καταλυτικός παράγων για την επιλογή αυτή ήταν το απολύτως αρνητικό ποσοστό που συγκέντρωσε το κόµµα στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Ωστόσο, ο «απόστρατος» πολιτικός κ. Καµµένος µπορεί να απολαύσει τις χαρές και τις θαλάσσιες διαδροµές που µπορεί να του χαρίσει το υπερπολυτελές σκάφος που απέκτησε, την ύπαρξη του οποίου αποκάλυψε η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Πρόκειται για μία Ferretti 68, µε τη… συµβολική ονοµασία «Lay Back» (ελληνιστί «ξαπλώνω» και σε ελεύθερη µετάφραση «αράξαµε»). Το απέκτησε, βέβαια, µεταχειρισµένο, σύµφωνα µε πληροφορίες, αλλά, ακόµα κι αν το βρήκε σε τιµή εξαιρετικής ευκαιρίας, είναι ιδιαίτερα σηµαντικής αξίας.

Οργασμός Εργασιών

Ο φωτογραφικός φακός το απαθανάτισε αραγµένο στη µαρίνα του Αγίου Κοσµά, ενώ το πλήρωµα (ως επί το πλείστον Φιλιππινέζοι) έδειχνε να βρίσκεται σε οργασµό εργασιών και όλα προϊδέαζαν ότι ο «καπετάν-Πάνος» (έχει και δίπλωµα πλοηγού) ετοιµάζεται για… µεγάλα ταξίδια, που µπορούν να φτάσουν όχι µόνο µέχρι την Ικαρία, αλλά µέχρι τη δυτική άκρη της Μεσογείου, όπου βρίσκονται πολύ αγαπηµένοι του προορισµοί στη νότια πλευρά της Γαλλίας.

Ως πολιτικό πρόσωπο, ως µέχρι πρότινος αρχηγός κοινοβουλευτικού κόµµατος, ως βασικός συνεταίρος επί σχεδόν τέσσερα χρόνια της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και, κυρίως, ως τέως (και µακροβιότατος) επικεφαλής του ευαίσθητου και κρίσιµου υπουργείου Εθνικής Αµυνας, ο κ. Καµµένος οφείλει να εξηγήσει δηµόσια από πού προκύπτουν τα ποσά για την απόκτηση της θαλαµηγού του

Ερώτημα το «Πόθεν Έσχες»

Πέρα από το αισθητικό κομμάτι του θέματος, ένα μείζον ζήτημα που προκύπτει έχει να κάνει με την προέλευση των χρημάτων με τα οποία ο κ. Καμμένος αγόρασε το υπερπολυτελές σκάφος. Γιατί από το τελευταίο Πόθεν Έσχες που έχει καταθέσει στη Βουλή (οι δηλώσεις των -μέχρι τις προάλλες- εν ενεργεία βουλευτών σταματούν στο 2015) δεν προκύπτει επ’ ουδενί δυνατότητα μιας τέτοιας αγοράς για τον Πάνο Καμμένο.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας δήλωσε εισοδήματα 72.000 ευρώ και άλλες 72.000 από είσπραξη ενοικίων. Επίσης, δήλωσε ότι έχει στην κατοχή του ένα φουσκωτό 8,3 μέτρων και ένα αυτοκίνητο 4.970 κυβικών εκατοστών (σε εκινησία, εξαιτίας αδυναμίας πώλησής του). Ακόμη δήλωσε ότι είναι μέτοχος σε εμπορική ανώνυμη εταιρεία με κεφάλαιο εισφοράς 163.000 ευρώ.

Όλα αυτά σίγουρα δεν δικαιολογούν την αγορά του μεταχειρισμένου Ferretti προς 600.000 ευρώ. Το ερώτημα που πλανάται λοιπόν είναι το εξής: Πρόκειται για άλλη μια -την τελευταία- κοροϊδία του δήθεν παιδιού του λαού εις βάρος των Ελλήνων πολιτών;

Η αλήθεια είναι πάντως ότι πλέον θα έχει χρόνο να µιλήσει για αυτές του τις ιστορίες και για την τελευταία κοροϊδία σε βάρος του ελληνικού λαού πάνω στο νέο του απόκτηµα.

Oι business του υιού Καμμένου

Αφού η κοινοβουλευτική του παρουσία έλαβε τέλος, πλέον, ο πρώην υπουργός Αµυνας του Αλέξη Τσίπρα αναζητά νέες ασχολίες για να γεµίζει τον ελεύθερο χρόνο του. Την ίδια στιγµή, ο υιός του, Ηλίας, αναπτύσσει πρωτότυπες επαγγελµατικές δραστηριότητες.

Αρχικά, ο γιος του Πάνου Καµµένου άνοιξε ένα café-bar στη Βουλιαγµένη µαζί µε φίλους του. Το συγκεκριµένο café-bar διαφηµίστηκε από τον ίδιο παραµονές των ευρωεκλογών, όταν ο πρώην υπουργός Αµυνας βρέθηκε µε χαβανέζικο πουκάµισο να φτιάχνει cocktails και να απολαµβάνει χαλαρές στιγµές µε στελέχη του κόµµατός του.

Τα επαγγελµατικά σχέδια του υιού του Πάνου Καµµένου δεν περιορίζονται µόνο στον χώρο της εστίασης, αλλά επεκτείνονται και στον χώρο του εµπορίου.

Ετσι, ο Ηλίας Καµµένος εµφανίζεται µέτοχος µε άλλα δύο άτοµα στην εταιρείας Greekkannabis ΙΚΕ, η οποία ιδρύθηκε πριν από ελάχιστο χρονικό διάστηµα µετά την αλλαγή της σχετικής νοµοθεσίας στη χώρα µας.

Συγκεκριµένα, η εν λόγω εταιρεία ιδρύθηκε στις 22 Νοεµβρίου 2018 και ανάµεσα στα άλλα έχει ως αντικείµενο την προώθηση προϊόντων φαρµακευτικής κάνναβης.

Χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει στο καταστατικό της, έχει αντικείµενο την καλλιέργεια, παραγωγή, µεταποίηση, παρασκευή, αποθήκευση, µεταφορά, συσκευασία, διάθεση και εµπορία εντός και εκτός Ελλάδος λιναριού, κάνναβης, αρωµατικών φυτών, σπόρων, βοτάνων και κάθε είδους παραγώγου από τις ανωτέρω ουσίες.

πηγή:tanea.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.