Τρεις επιπλέον εμβολιαστικές γραμμές στο Νοσοκομείο: Είσοδος των πολιτών και από την παλαιά πύλη

 

Η Γαλάζια ελευθερία ξεκινάει στη Χίο μας την Δευτέρα 31/5 και για μια εβδομάδα με 3 επιπλέον εμβολιαστικές γραμμές στο Νοσοκομείο μας.

Δημιουργείται ένα ακόμη εμβολιαστικό κέντρο για αυτό το σκοπό στα παλαιά κτίρια 1&2 και η είσοδος των πολιτών θα γίνεται από την παλαιά πύλη του Νοσοκομείου μας . Θα υπάρχει η συνδρομή της ασφάλειας και του προσωπικού μας που θα υποδέχεται τους πολίτες.

Καλό θα είναι για την αποφυγή του συνωστισμού οι πολίτες να τηρούν την ώρα του προγραμματισμένου ραντεβού τους και για να διευκολύνουν το έργο των εργαζομένων. Είναι μια μεγάλη ανάσα ελευθερίας που δίνεται στους πολίτες των νησιών να εμβολιαστούν γρήγορα και με ασφάλεια.

Το επιστημονικό μας και λοιπό προσωπικό έχουν εργαστεί και εργάζονται με σύνεση και δίνουν καθημερνά και πάνω από τις δυνατότητες τους. Όλοι οι επαγγελματίες υγείας είναι σ ετοιμότητα για το γενικό καλό και προσπαθούν καθημερινά για την ελευθερία μας !!!! Covid free και επιχείρηση ελευθερία πάνε μαζί!!!!

Η Διοικήτρια Ελένη Κανταράκη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.