Οι κατώτεροι “Αγρόν ηγόραζον” – Συγχαρητήρια σε Γ. Κεβόπουλο & Π. Μπουγδάνο

 

Έχουμε ασχοληθεί επανειλημμένως, με το ζήτημα της οδού Λ. Ενώσεως και τα παράνομα επαγγελματικά σταθμευμένα οχήματα σε αυτήν. Με τις συγκεκριμένες παραβάσεις έχουμε ασχοληθεί ουκ ολίγες φορές και έχουμε απευθυνθεί σε κάθε αρμόδιο όργανο που είναι υπεύθυνο για τις συγκεκριμένες παρανομίες, αλλά “αγρόν ηγόραζον”. Κάθε φορά κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου για να μην θρηνήσουμε κάποιον άνθρωπο από τροχαίο ατύχημα, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκε κανείς με το θέμα. Κάποιοι φοβήθηκαν το πολιτικό κόστος, άλλοι πάλι φοβήθηκαν την καρέκλα τους για τους δικούς τους λόγους.

Με το θέμα ασχολήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος, όπου και επανέφερε στην αρχική τους μορφή τις ταμπέλες του Κ.Ο.Κ, μετά την καταστροφή τους και ο ταξίαρχος και Διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, κ. Γιώργος Κεβόπουλος, όπου από τη δική του θέση και αρμοδιότητα, μετά από επικοινωνία με τα Μ.Μ.Ε του ΑΝΤ1 Αιγαίου και της Εφημερίδας “Χιώτικη Διαφάνεια”, δεν παραμέλησε το θέμα, αλλά αντιθέτως προχώρησε σε κάθε νόμιμη διαδικασία για την απομάκρυνση των επαγγελματικών βαρέων οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο. Εμείς από την πλευρά μας προσβλέπουμε στη συνέχιση της γόνιμης και εποικοδομητικής συνεργασίας μας, τόσο με την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, αλλά και με την Περιφερειακή Ενότητα Χίου και σας δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντοτε εκ της θέσεώς μας αρωγοί στις προσπάθειές σας για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στους πολίτες των νησιών μας.

Αξίζουν συγχαρητήρια για την αποφασιστικότητα που επέδειξε στεκόμενος στο ύψος των περιστάσεων για άλλη μια φορά, εφαρμόζοντας το νόμο, επιτελώντας με σθένος και αξιοπρέπεια τα καθήκοντα που του έχει αναθέσει η ηγεσία του Σώματος της Αστυνομίας, στον κ. Γιώργο Κεβόπουλο, και στον Αντιπεριφερειάρχη, Παντελή Μπουγδάνο, όπου άμεσα μέσω των συνεργείων της Περιφέρειας καταπολεμά κάθε κατεστραμμένο έργο αυτής. Σε άλλες περιπτώσεις εθελοτυφλώντας και παραβλέποντας τη νομιμότητα στο βωμό του κέρδους, κάποιοι προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, επιρρίπτοντας ευθύνες σε άλλους και υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πολιτών.

 

Φιλικά

Παντελής Κυδώνης

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.