ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΗ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:00ΠΜ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ!

Όχι στις απολύσεις εργαζομένων με συμβάσεις!!

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Χίου στηρίζει το αίτημα των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

Το τεράστιο πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δήμου Χίου δεν είναι μόνο πρόβλημα των εργαζομένων αλλά όλης της κοινωνίας, των αιρετών, και της κεντρικής εξουσίας που έως σήμερα «σφυρίζουν αδιάφορα». Απαιτούμε  την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις!

Συνάδελφοι  ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε, εργασία και ζωή με δικαιώματα. Να σταματήσουμε τώρα την ΟΜΗΡΙΑ χιλιάδων εργαζομένων. Διεκδικούμε την μονιμοποίηση των εργαζομένων με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις για πολλά έτη που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες (εργαζόμενοι COVID-19, εργαζόμενοι Ε.Σ.Π.Α., εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι», Κ.Δ.Α.Π., Κ.Δ.Α.Π.-ΜΕΑ, Κοινωνικές Δομές των Δήμων , Σχολικές Καθαρίστριες κ.α.) και την άμεση άρση της απαγόρευσης προσλήψεων ώστε οι Δήμοι να καλύψουν τα τεράστια κενά σε ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των πολιτών!

Μετατροπή των συμβάσεων ΟΛΩΝ των συμβασιούχων σε ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ με νομοθετική ρύθμιση.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην απεργία στις 24/5/2022  και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:00πμ στην είσοδο του Δημαρχείου .

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

 Η  Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

Σοφία Γατανά                       Ιωάννης  Δεληγιάννης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.