Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Πρόσληψη Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ)

 

Νέα προκήρυξη για 779 προσλήψεις στον Στρατό Ξηράς και 200 προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό

Στην πρόσληψη 779 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) του Στρατού Ξηράς προχωρά το Υπουργείο της Εθνικής Άμυνας. Όσοι επιλεγούν θα υπηρετήσουν για 3 χρόνια με δυνατότητα παράτασης για ακόμη 3 χρόνια.

Oι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους, τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως την 27 Αυγούστου 2021.

Αντίστοιχα, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού προκήρυξε την πλήρωση 200 θέσεων Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) του Πολεμικού Ναυτικού για βραχεία περίοδο ενός έως τριών (3) ετών µε δυνατότητα παράτασης τριών (3) ετών.

Oι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έως την 27η Αυγούστου 2021 (όσα υποβληθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα).

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ.

Η μηχανογραφική εφαρμογή υποβολής στοιχείων και δικαιολογητικών είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://ova.army.gr

Υποβολή αιτήσεων έως 27 Αυγούστου 2021.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.