Υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων στα Ψαρά

 

Σε τρεις συνολικά περιοχές των Ψαρών ξεκίνησε η τοποθέτηση υπόγειων κάδων απορριμμάτων σήμερα όπως ενημερώνει με ανάρτηση του στο Facebook ο Δήμαρχος Ψαρών Κ. Βρατσάνος . Σε αυτήν αναφέρει:

“Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε από την ανάδοχο εταιρεία η τοποθέτηση των υπόγειων κάδων αποθήκευσης απορριμμάτων σε τρεις περιοχές του οικισμού του δήμου μας.

Μια δράση που με τη συνδρομή και την υπευθυνότητα όλων μας θα συμβάλλει στην αποδοτικότερη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων στο νησί μας και θα αναβαθμίσει σημαντικά την εικόνα των κοινόχρηστων χώρων στα σημεία εγκατάστασης.

Οι συμβατικοί κάδοι απομακρύνονται, παίρνοντας μαζί τους τις δυσάρεστες οσμές και τις άσχημες εικόνες με την τοποθέτηση σκουπιδιών εκτός κάδων ενώ παράλληλα αυξάνεται η αποθηκευτική δυνατότητα, μιας και στα υπόγεια συστήματα διαβαθμισμένης συμπίεσης μπορούν να αποθηκευτούν πολύ μεγαλύτερες ποσότητες απορριμμάτων.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα στελέχη του δήμου μας που δούλεψαν εντατικά το προηγούμενο χρονικό διάστημα (εκπόνηση μελέτης , προετοιμασία φακέλου για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης, διαγωνιστική διαδικασία, επίβλεψη κ.α) προκειμένου να περατωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή η πολύ σημαντική για το νησί μας δράση”, καταλήγει η ανάρτηση του Δημάρχου Ψαρών.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.