Διαδραστικό σεμινάριο διατροφής στις Αμάδες

Βιώσιμες διατροφικές συνήθειες, πώ

ς η Μεσογειακή διατροφή μπορεί να γίνει  χρήσιμο εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας και βιώσιμων διατροφικών συνηθειών στον ηλικιακό κύκλο ζωής μας, πως να αποφύγουμε τα τροφικά απόβλητα, αυτά και πολλά άλλα θα είναι έχουν την ευκαιρία να μάθουν όλοι όσοι σήμερα το απόγευμα βρεθούν στις Αμαδες και παρακολουθήσουν το διαδραστικό σεμινάριο διατροφής που διοργανώνουν ο σύλλογος των Αμάδων και η συντονιστική επιτροπή του Δικτύου

Α. Μ.Α.Δ.Ε.Σ.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στις 17:00στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού σχολείου Αμάδων.

ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ – Κυριακή 23 Οκτωβρίου, Αμάδες Απανωμερέας Χίου, από τις 17:00 έως και τις 20:00, Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Αμάδων.

Στο σεμινάριο συμμετέχουν η διαιτολόγος -διατροφολογος  Κέλλυ Μελιτζάνη (Διαιτολόγος-Διατροφολόγος), ο   Δρ. Νικόλαος Ε. Καλογεράς (Καθηγητής Βιώσιμης Διεθνούς Επιχειρηματικότητας), και ο  Στέλιος Καλογεράς (Σεφ).

Πέρα από τις διαδραστικές εισηγήσεις, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ένα “χαλαρό Κυριακάτικο βραδινό” μπουφέ με προϊόντα που έχουν παραχθεί βιώσιμα στο νησί μας. Η δράση υποστηρίζεται από τον Πολιτιστικό Τομέα της Κοινότητας Καρδαμύλων και τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Καρδαμύλων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.