ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΠΟΥΓΔΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

https://diafaneia.eu/wp-content/uploads/2021/10/235949203_2055986077912868_2052309021539778639_n.jpg

 

Την μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, στις 21 Νοεμβρίου, Γιορτή των Εισοδίων της Παναγίας και Υπερμάχου Στρατηγού, εορτάζεται και η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.  Είναι η ημέρα που επιβάλλεται να εκφράσουμε δημόσια τις πιο θερμές ευχές μας στους υπηρετούντες, άνδρες και γυναίκες και στα στελέχη του Στρατού, του Ναυτικού μας, της Ακτοφυλακής και της Πολεμικής Αεροπορίας μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, λοιπόν, και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλες και όλους εσάς που μας χαρίζετε ασφάλεια και εγγυάσθε την εδαφική ακεραιότητά της Πατρίδας μας και τη Δημοκρατία.

Μόνο λόγια αγάπης, εκτίμησης, θαυμασμού και ευγνωμοσύνης σας αξίζουν.  Με ειλικρινή αισθήματα υπερηφάνειας, για εσάς, που αποτελείτε διαχρονικά σύμβολα καθήκοντος, αυτοθυσίας και αξιόμαχο παράδειγμα επιτέλεσης του χρέους σας στο Έθνος μας, εκφράζω, πρωτίστως ως απλός πολίτης, τον σεβασμό μου.

Ειδικότερα, εδώ, στα ακριτικά νησιά μας και ανατολικά σύνορα της Ευρώπης, σε μια δύσκολη για τη χώρα μας περίοδο, η αποτίμηση της προσφοράς σας γίνεται ακόμα δυσκολότερη και δεν αρκούν τα λόγια για να εκφραστεί.  Με ψυχή, υψηλό φρόνημα, όχι μόνο διαφυλάσσετε τα ιερά και όσια της Πατρίδας μας, αλλά βρίσκεσθε πάντα και δίπλα στην κοινωνία, συμβάλλοντας στην ευημερία μας, στέλνοντας παράλληλα και ηχηρά μηνύματα σε όσους επιβουλεύονται την Ελλάδα μας.

ΑΞΙΟΙ ΕΙΣΙΝ!

ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !

Με υπηρηφάνεια και σεβασμό,«συστρατευόμενος» μαζί σας

Παντελής Γ. Μπουγδάνος

Περιφερειακός Σύμβουλος Χίου, τ. Αντιπεριφερειάρχης Χίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.