Όποιος θέλει να ουρήσει στον ΟΤΕ!!! Σαν δεν ντρέπονται λίγο!!! Άφησαν γέροντα να κατουρηθεί για να μην πάει στην τουαλέτα τους

———————————————————————————–
Πραγματικό σημερινό γεγονός και τα έχω πάρει στο κρανίο! Άκουσον Άκουσον!
Πήγε ένα παλικαράκι της τρίτης ηλικίας να πληρώσει τον λογαριασμό του ΟΤΕ ή μάλλον της COSMOTE όπως λέγεται σήμερα και τού ήρθε η ώρα να κατουρήσει επειδή παίρνει το πρωί και κάποια φάρμακα που προκαλούν και διούρηση!
Μόλις τελείωσε με το ταμείο πού η κοπέλα τον εξυπηρέτησε με μεγάλη ευγένεια και τάχιστα και αφού προηγουμένως στην είσοδο ένας άλλος χαριτωμένος λεβέντης του είχε κάνει έλεγχο για πιστοποίηση εμβολιασμού με χαμόγελο…
Το παλικαράκι μας της τρίτης ηλικίας που τον έπιασε κατούρημα ρώτησε την κοπέλα του ταμείου εάν υπάρχει τουαλέτα και αμέσως με μεγάλη προθυμία του έδειξε η ταμίας πού να πάει!
Έλα ντε όμως, πού όταν πήγε το παλικαράκι μας να περάσει τον διάδρομο για να πάει στην τουαλέτα τον σταμάτησε με βλοσυρό ύφος ένας κέρβερος μια άλλη κοπέλα (εγώ θα την έλεγα Μέγαιρα ή Στρίγγλα) και τον ρώτησε πού πάτε κύριε; και μόλις της είπε στην τουαλέτα του λέει έξαλλη ότι η τουαλέτα έχει κλείσει εδώ και δύο χρόνια για τους πελάτες και δεν τον άφησε να πάει να κατουρήσει…και άρχισαν μεταξύ τους οι δύο κοπέλες υπάλληλοι του ΟΤΕ τον καυγά…. το πώς και το γιατί και δεν πάει πλέον κανείς πελάτης στην τουαλέτα και έγινε της μουρλής!
Με αποτέλεσμα το παλικαράκι μας να του φύγουν και να βρέξει το σώβρακο του μέχρι να φθάσει σε άλλη επιχείρηση με τουαλέτα για να ξελαφρώσει!
Πάντως εάν ήμουν εγώ στην θέση του νεαρού της τρίτης ηλικίας θα της κατουρούσα το γραφείο της!
Και θέτω το μεγάλο ερώτημα όλες αυτές οι επιχειρήσεις κοινής ωφελείας ή μεγάλες ανώνυμες εταιρείες πού καθημερινά προσέρχεται τόσος κόσμος και μάλιστα τους τα ακουμπάει κανονικότατα και υπέρογκα δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των πελατών τους;
Θυμάμαι πριν να κτιστεί αυτό το υπέρλαμπρο κτίριο του ΟΤΕ πόσα μαγαζάκια και επαγγελματίες υπήρχαν σ αυτό το σημείο όπως δείχνει η φωτογραφία της παλιάς καλής εποχής με τους απλούς ανθρώπους με το γέλιο και το χαμόγελο στα χείλη και μεγάλη εξυπηρέτηση των πελατών και όλου του κόσμου!
Η φωτογραφία είναι από το βίντεο του Δημήτρη Αναγνώστου με όλες τις παλιές αναμνήσεις!
Νομίζω και πιστεύω ότι στις άδειες λειτουργίας του καταστήματος τους είναι υποχρεωτικό να έχουν τουαλέτες και για το προσωπικό αλλά προπαντός για τους πελάτες!
Γιαυτό ακριβώς το λόγο έβαλα τίτλο “όποιος θέλει να ουρήσει στον ΟΤΕ”
Μήπως και το διαβάσουν οι μεγάλοι μέτοχοι ή οι γενικοί Διευθυντές και τακτοποιήσουν το θέμα γιατί διαφορετικά είναι ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!
Λίγη τσίπα από Φιλότιμο και λίγη Αξιοπρέπεια και σεβασμός στον συνάνθρωπο και μάλιστα όταν πηγαίνει κάθε μήνα και τους χρυσοπληρώνει …
Δυστυχώς σ ‘αυτήν την κοινωνία ζούμε του Κανιβαλισμού που γυρεύει να κατασπαράξει ο ένας τον άλλον!
Βέβαια όπως δεν είναι όλα τα δάκτυλα μας τα ίδια έτσι και όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι κατσούφιδες και βλοσυροί Μέγαιρες και Στρίγγλες!
Καλό βράδυ με Υγεία και Χαρά!
Χίος 9 Νοεμβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.