Όσοι δεν εμβολιάζονται να απολύονται και να πάνε στα χωράφια!

——————————————————————
Είναι πλέον καιρός να ληφθούν άμεσα από την Κυβέρνηση σοβαρές και σκληρές αποφάσεις για την προστασία όλων των Ελλήνων από την έξαρση του κινήματος και της τρέλας των αντιεμβολιαστών!
Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε και να ακούμε καθημερινά από τα ΜΜΕ όλη αυτή την τρέλα του παραλόγου με την μαγκιά και την εξαλλοσύνη όλων αυτών των ξεροκέφαλων και ανεγκέφαλων που θέλουν να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε απέραντο νεκροταφείο με χιλιάδες νεκρούς από την Πανδημία του Κορωνοϊού.
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν μέσα στους χώρους της Υγείας, Νοσοκομεία κλινικές, Γηροκομεία, οίκους ευγηρίας, δομές βοήθεια στο σπίτι και ιατρεία καθώς και μέσα στα σχολεία και στις αίθουσες διδασκαλίας δημόσια και ιδιωτικά, ανεμβολίαστοι ανεγκέφαλοι και ξεροκέφαλοι εργαζόμενοι και μάλιστα πολλοί απ αυτούς με πλαστά και ψεύτικα πιστοποιητικά και βεβαιώσεις και να είναι στην πραγματικότητα ωρολογιακές βόμβες και εστίες μετάδοσης του Κορωνοϊού!
Δεν θέλουν να εμβολιαστούν μεγειά τους και Χαρά τους…. αλλά δεν μπορούν να δουλεύουν και να εργάζονται σε χώρους με άλλους πολίτες και μάλιστα σε δομές με ασθενείς με επιβαρυμένο το σύστημα του ανοσοποιητικού λόγω πολλών υποκείμενων νοσημάτων ,αλλά και μέσα στα σχολεία με τις ευαίσθητες ηλικίες μικρών και ανεμβολίαστων παιδιών!
Γι’ αυτό προτείνω στην Κυβέρνηση να πάρει άμεσες αποφάσεις και όλοι οι ανεμβολίαστοι ανεγκέφαλοι και αρνητές οργανωμένους από πολιτικάντηδες να εμβολιαστούν να απολύονται και να πάνε να δουλέψουν στον καθαρό αέρα στα απέραντα χωράφια να τα σκάβουν και να τα καλλιεργούν για να μάθουν πόσα απίδια βάζει ο σάκος με τον ιδρώτα να τρέχει ποτάμι από την ζέστη και τον καύσωνα και όχι μέσα στις αίθουσες με τα κλιματιστικά και την δροσιά τους ή μέσα στο κρύο και την παγωνιά με τις βροχές τα χιόνια και τον αέρα να φυσομανά…. και όχι στο aircodicion και στα καλοριφέρ με την θαλπωρή της ζεστασιάς!
Εφ’ όσον αρνούνται να εμβολιαστούν και σηκώνουν την δική τους παντιέρα δεν μπορούν να μας στερούν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας και να είμαστε αναγκασμένοι και υποχρεωμένοι μονίμως να κυκλοφορούμε με την μάσκα και την μουτσουναριά!
Επιτέλους κύριοι Υπουργοί και υφυπουργοί και αγαπητέ Πρωθυπουργέ δώστε τέλος στην τρέλα του παραλόγου!
Από την Ακριτική Χίο με πολλή Αγάπη!
Χίος, 10 Σεπτεμβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.