Άγνωστοι βανδάλισαν τον περιβάλλοντα χώρο του Ιωνικού Κολυμβητηρίου λίγο πριν τον αγώνα μεταξύ Ν.Ο. Χ- Ολυμπιακού

Μια μέρα πριν τον αγώνα για την Α1 πόλο Ανδρών μεταξύ του Ν.Ο. Χίου και του Ολυμπιακού που διεξήχθη στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, οπαδοί – μέλη της Θύρας 13, έγραψαν στον εξωτερικό χώρο του Κολυμβητήριου, συνθήματα κατά του Ολυμπιακού.

Αναλυτικότερα, το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι έγραψαν υβριστικά συνθήματα με πράσινη μπογιά στον περιβάλλοντα χώρο του Ιωνικού Κολυμβητηρίου.


Ευτυχώς άμεσα ενέργησε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου και το πρωί του Σαββάτου οι ζημιές αποκαταστάθηκαν.

Ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς δήλωσε ότι ο Δήμος Χίου κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία κατά αγνώστων προειδοποιώντας ότι οι υπεύθυνοι θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν.

Παράλληλα, σε ανακοίνωσή του ο Ν.Ο. Χίου καταδικάζει τους βανδαλισμούς που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ιωνικού. Αναλυτικά σε ανακοίνωση του αναφέρει:
«Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου καταδικάζει τους βανδαλισμούς που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου του νησιού.
Είναι δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει την ομάδα της αρεσκείας του και να απαρνείται την ταυτότητα του «Χιώτη», όχι όμως σε βάρος της ομάδας του νησιού και όχι με αυτόν τον τρόπο έκφρασης!».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.