«Άγριες» σκηνές σε προεκλογικό κέντρο υποψηφίου Δημάρχου – «Πάγωσαν» οι παρευρισκόμενοι (φώτο)

Αναστάτωση έχει προκληθεί από ένα απίστευτο περιστατικό, συγκεκριμένα σε προεκλογικό κέντρο υποψηφίου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας στις δημοτικές εκλογές, Απόστολος Καλογιάννης είχε τοποθετήσει μια οθόνη, στραμμένη προς το δρόμο.

Ωστόσο, για κάποιο λόγο στην οθόνη δεν έπαιζαν προκαθορισμένα σποτάκια ή φωτογραφίες, αλλά… πορνό!

Δείτε τις απίστευτες εικόνες στην παρακάτω Gallery:

la.JPG

Μάλιστα, το βίντεο από το περιστατικό ανάρτησε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Λάρισα Μπροστά» της Ρένας Καραλαριώτου, Ελευθερία Τζανακούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Χαρούμενα βίντεο που φτάνουν στα εισερχόμενα μου… Το απόφθεγμα: “Στα αριστερά η φάτσα και στα δεξιά το έργο”», έγραψε στο σχόλιό της.

Θορυβημένη η πλευρά του κ. Καλογιάννη από τη δημοσιοποίηση της ανάρτησης κάνει λόγο για «προσπάθεια υποβάθμισης της πολιτικής αντιπαράθεσης» και διερωτάται εάν η κ. Καραλαριώτου είναι γνώστρια και σύμφωνη με τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από πλευράς «Συμπαράταξης Λαρισαίων» πρόκειται για «κακόβουλη ενέργεια καθώς μέσω του wifi που είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση οποιοσδήποτε μπορεί να παίξει το υλικό που θέλει από το smartphone του».

Μιλώντας στο onlarissa.gr, η κυρία Ελευθερία Τζανακούλη υποστήριξε πως αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο από λογαριασμό του instagram που έχει στη διάθεσή της.

Μάλιστα, σε νεότερη ανάρτησή της, πέταξε το γάντι στην πλευρά του κ. Καλογιάννη γράφοντας τα εξής: «Περιμένω από τη Συμπαράταξη Λαρισαίων να μας αποδείξουν πως το βίντεο που κυκλοφορεί από το πρωί στα social media και εστάλη και σε εμένα προσωπικά από πάρα πολλούς συμπολίτες, είναι παραποιημένο».

πηγή:newsbomb.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.