Άμεση αποκατάσταση ζημιών στους μύλους του Βροντάδου

 

 

Άμεσα απομακρύνθηκαν το πρωί της  Δευτέρας από συνεργεία του Δήμου Χίου τα σπασμένα ξύλα και τα πανιά από την περιοχή των τριών μύλων μετά τις ζημιές που προκάλεσε ανεμοστρόβιλος το πρωί της Κυριακής.

Όπως τόνισε σε ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Παιδείας και καθημερινότητας Βροντάδου κ. Νίκος Ξυλάς άμεσα θα ξεκινήσουν οι επισκευές στον ανατολικό μύλο . « Όσον αφορά τα πανιά των μύλων που πρόσφατα αλλάξαμε είναι διακοσμητικά αλλά έχουν όλες τις προδιαγραφές που πρέπει και απόδειξη αυτού είναι ότι δεν έπαθαν το παραμικρό . Κλείνοντας παρά τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία νιώθουμε ευχαριστημένοι που κανένας συμπολίτης μας δεν τραυματίστηκε, όσο για τις ζημιές σύντομα θα αποκατασταθούν», σημείωσε ο κ. Ξυλάς ενώ ταυτόχρονα τόνισε «Όπως μου είπαν οι ψαράδες που ήταν εκεί την κρίσιμη ώρα από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα αφού έσπασαν τα ξύλα του ανεμόμυλου και αναποδογύρισαν βάρκες. Στο ότι δεν είχαμε τραυματισμούς συνέβαλε το γεγονός ότι ο Δήμος είχε απομακρύνει έγκαιρα όλα τα παλιά σκάφη που υπήρχαν στην περιοχή».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.