Έκκληση Επιμελητηρίου Χίου στη Τροχαία για παράνομη στάθμευση σε χώρους φορτοεκφόρτωσης

Στον διοικητή του τμήματος Τροχαίας, κ. Καλανδρόπουλο, απέστειλε την παρακάτω έκκληση το Επιμελητήριο Χίου, αναφορικά με την διευθέτηση συχνότητας κατάληψης χώρων ολιγόλεπτης φόρτωσης από παράνομα σταθμευμένα αμάξια:

“Αξιότιμε κ. Καλανδρόπουλε,
Το Επιμελητήριο Χίου έχει καταστεί αποδέκτης σωρείας παραπόνων από επιχειρήσεις- μέλη του που δραστηριοποιούνται -κύρια- στον κλάδο του χονδρικού εμπορίου, αναφορικά με το φαινόμενο της συχνότατης κατάληψης των προβλεπόμενων χώρων ολιγόλεπτης φόρτωσης εμπορευμάτων από ιδιωτικής χρήσης -παράνομα σταθμευμένα- οχήματα.
Αυτό το φαινόμενο δημιουργεί σημαντικά προβλήματα:
1. τόσο στον κυκλοφοριακό φόρτο -κύρια στον αστικό ιστό-, καθώς τα επαγγελματικά αυτοκίνητα των επιχειρήσεων που προσπαθούν να εφοδιάσουν τα καταστήματα αναγκάζονται να επιχειρούν επανειλημμένα να προσεγγίσουν το πλησιέστερο σημείο, ώστε να παραδώσουν τα προϊόντα τους στις επιχειρήσεις
2. δημιουργούνται διενέξεις μεταξύ των εμπλεκόμενων οδηγών, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται συνολικά η λειτουργία της αγοράς.
Παρακαλούμε όπως:
1. αναλάβετε από κοινού με το Επιμελητήριο Χίου καμπάνια ενημέρωσης των οδηγών, ώστε να ελαττωθεί το φαινόμενο της παράνομης κατάληψης των χώρων ανεφοδιασμού της αγοράς
2. επιτηρείτε τα σχετικά σημεία

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.