Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους τη Χίο

Την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος στα νησιά του Αιγαίου που επλήγησαν περισσότερο από την προσφυγική κρίση στηρίζει για τέταρτη συνεχή χρονιά η Attica Group, μέσω των εταιρειών Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, προσφέροντας, σε συνεργασία με τις δημοτικές Αρχές και τις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους τα νησιά Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω.

Η έκπτωση ισχύει από 14 Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2019 και αφορά σε όλες τις κατηγορίες επιβατικών εισιτηρίων, Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς.

Η ενέργεια αυτή στοχεύει τόσο στην υποστήριξη των νησιών που υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο και στην ενίσχυση της τουριστικής τους κίνησης.

O Όμιλος Attica δηλώνει πως, μέσω των εταιρειών Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, για ακόμα μία φορά στέκεται αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νησιώτικη Ελλάδα. Όπως σημειώνει, «πέραν του μεγάλου συμβολισμού, η ουσιαστική αυτή πρωτοβουλία καταδεικνύει για πολλοστή φορά πως η Ακτοπλοΐα αποτελεί βαρόμετρο για την ανάπτυξη της νησιώτικης Ελλάδας, την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της».

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Morocco Link με συνολικά 30 πλοία, που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε τέσσερις χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.