Έκπτωτος ανάδοχος του Δικαστικού Μεγάρου

Πάνω του το λάθος, έκπτωτος ανάδοχος μονάχος, προβλέπεται να καταστεί ο ανάδοχος του έργου του δικαστικού μεγάρου κ. Κωνσταντίνος Χούσος, έπειτα από δήλωση του Βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη σε συνέντευξη του. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως προδιέγραψε το μέλλον του αρμοδίου προσώπου, καθώς όπως ανέφερε, σε περίπτωση μη ανταπόκρισης των αρμοδιοτήτων που ανέλαβε, θα καθαιρεθεί από την θέση για την οποία ορίστηκε.

Χαρακτηριστικά ο κ. Μηταράκης εξήγησε πως το αρμόδιο Υπουργείο έχει φερθεί ακέραια ως προς τις υποχρεώσεις του έναντι της ανάπλασης του έργου, ενώ ο ανάδοχός του, δεν έχει τηρήσει τις υπογεγραμμένες υποσχέσεις του. Παρά την γνωστοποίηση αποχώρησης των εργολάβων από το εργοτάξιο εξαιτίας της μη αποπληρωμής τους, ο κ. Μηταράκης δήλωσε πως προσφάτως επισκέφτηκε τον χώρο και παρατήρησε τους εργαζομένους να συνεχίζουν τις διαδικασίες με… ρυθμούς χελώνας, διαψεύδοντας έτσι την πλειοψηφία που γνωρίζει το αντίθετο.

Ως προς την καθυστέρηση της αναδιαμόρφωσης και επέκτασης του αεροδρομίου, ο κ. Μηταράκης επέρριψε τις ευθύνες στην Περιφέρεια για την αδυναμία εξεύρεσης αδρανών υλικών, με αποτέλεσμα την παύση των ανάλογων εργασιών για την κατασκευή του αεροδιαδρόμου, ενώ δικαιολόγησε την «αδιαφορία» του αρμοδίου αναδόχου, με την αιτιολογία μη παρέλευσης του χρόνου ολοκλήρωσης του έργου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.