Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στη χερσαία ζώνη λιμένα λόγω εκτέλεσης εργασιών

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου σας ενημερώνει ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών οδοποιίας  επί του οδοστρώματος της Λ.. Αιγαίου και επί της οδού Νεωρείων  που έχουν εγκριθεί απ΄το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χίου και θα πραγματοποιηθούν από τις πρωινές ώρες  της Δευτέρας  12-10-2020 ως και τις βραδινές ώρες  της Τρίτης  13-10-2020, πρόκειται να ληφθούν έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στη χερσαία ζώνη λιμένα.

Τα έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα ενδεικτικά  θα περιλαμβάνουν: α. κλείσιμο τμήματος του ενός ρεύματος κυκλοφορίας β. κλείσιμο τμήματος  και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας και εκτροπή από εναλλακτική οδό, γ.  Ολιγόλεπτη παύση κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα τμήματα επί της Λ.Αιγαίου και  τροχονομική ρύθμιση.

Παρακαλούμε τους πολίτες και εμπλεκόμενους φορείς (ΤΑΞΙ,ΚΤΕΛ,ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ)  α. για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων με τα οχήματα τους προκειμένου περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό η ταλαιπωρία και οι χρονικές καθυστερήσεις στη ροή της κυκλοφορίας που αναμένεται να επηρεάσει το ρυθμό ολόκληρης της πόλης και κυρίως στις κεντρικές της οδικές αρτηρίες. β. για την εμπιστοσύνη στις υποδείξεις των Λιμενικών Οργάνων και των διαχειριστών κυκλοφοριακής ρύθμισης του Αναδόχου του συγκεκριμένου έργου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.