Ένα όνειρο δεκαετιών έγινε πραγματικότητα

Με συγκίνηση και χαρά υποδέχθηκε χθες στην Παναγιά τον υφυπουργό Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά ο δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ , τιμώντας τον και με τον τίτλο του ακρίτα δημότη Οινουσσών. Ο δήμαρχος Οινουσσών μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα με τον ΑΝΤ1» ευχαρίστησε τον υφυπουργό Άμυνας για την αμέριστη συμπαράστασή του τόσο στο θέμα της ηλεκτροδότησης της Παναγιάς όσο και σ ε άλλα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. « Ήταν ένα όνειρο δεκαετιών που τελικά έγινε πραγματικότητα μέσα σε έξι μήνες. Ο κ. Χαρδαλιάς βοήθησε πολύ σε αυτό και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα . Είμαι πολύ χαρούμενος  και συνάμα συγκινημένος που καταφέραμε να ηλεκτροδοτήσουμε την Παναγιά», είπε ο κ. Δανιήλ.

Μάλιστα σήμερα στις Οινούσσες θα βρεθεί και ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης για να συζητήσει με τον Δήμαρχο τα προβλήματα του νησιού. « Είναι πάντα συμπαραστάτης μας και μας βοηθάει όπου μπορεί. Είναι χαρά μας που έρχεται στο νησί και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Καλό Πάσχα σε όλους», ανέφερε ολοκληρώνιντας ο  Δήμαρχος Οινουσσών.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.