Έντονη η παρουσία του Ιδιοκτήτη της Εφημερίδας “Χιώτικη Διαφάνεια” & του Ρ/Σ ΑΝΤ1 ΑΙΓΑΙΟΥ και μέλους του Δ.Σ της ΕΙΕΤ Π. Κυδώνη μαζί με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή! [Φωτο & βίντεο]

Σήμερα 6 Μαΐου 2022 άνοιξε η αυλαία του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στο Μετροπόλιταν υπό την προεδρεία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και παρουσία χιλιάδων μελών της οικογένειας της Νέας Δημοκρατίας. Παρόντες όλοι οι Αρχηγοί της παράταξής Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης,  Αντώνης Σαμαράς, όλοι οι Υπουργοί και Βουλευτές και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου, Νικόλαος Δένδιας, Κυριάκος Πιερρακάκης, Χρήστος Σταϊκούρας, Άδωνις Γεωργιάδης, Νότης Μηταράκης, Ιωάννης Οικονόμου, Νίκος Χαρδαλιάς, Ντόρα Μπακογιάννη και πλήθος μελών της ομάδας οργανωτικού, της ΟΝΝΕΔ και φυσικά και του δικού μας τοπικού ΜΜΕ και Ιδιοκτήτη της Εφημερίδας “Χιώτικη Διαφάνεια” και του Ρ/Σ ΑΝΤ1 ΑΙΓΑΙΟΥ μέλους της ΕΙΕΤ, Παντελής Κυδώνης που απεικονίζεται μαζί με τον Κώστα Καραμανλή και με τον Λευτέρη Μπλάτζιο, καθώς επίσης τιμά με την παρουσία του ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδης!

Το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε σήμερα

και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 8 Μαΐου

με το σύνθημα κοντά και δίπλα στους πολίτες της χώρας μας!

Παρόντες και πολλοί φίλοι μου, όπως ο Γραμματέας Θόδωρος Κόλλιας και ο Μπαλτατζής, Ελισσάβετ Βασιλοπούλου, πολλοί άλλοι απ’ όλη την Ελλάδα.
Εύχομαι να επικρατήσει ζωντάνια και σύμπνοια και να καρποφορήσουν ιδέες, προτάσεις και αποτέλεσμα για το καλό τόσο της παράταξής μας, όσο και για το καλό του Ελληνικού λαού με Αισιοδοξία και Ανάπτυξη με έργα για δουλειές και την οικονομική δυνατότητα όλων των πολιτών της Ελλάδας μας!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!

Χίος, 6 Μαΐου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.