Έπεσαν τα τσιμέντα στην μεσαία ράμπα στο λιμάνι της Χίου. Κ. Ζωάνος: “Θα χρησιμοποιηθεί όταν το σκυρόδεμα είναι έτοιμο να δεχθεί τους ανάλογους φόρτους”

 

Χθες έπεσαν τα τσιμέντα στην μεσαία ράμπα στο λιμάνι της Χίου και όπως δήλωσε ο  πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, κος Κυριάκος Ζωάνος  στον Κ. Κυδώνη και στην εκπομπή «Καλημέρα με τον ΑΝΤ1 Αιγαίου», θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα πλοία μόλις κρίνουν οι Τεχνικές Υπηρεσίες ότι το σκυρόδεμα είναι έτοιμο να δεχθεί τους ανάλογους φόρτους .

Όπως σημείωσε ο κος Ζωάνος, δεν έγινε η σκυροδέτηση τον Αύγουστο για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των χιλιάδων επισκεπτών στο νησί μας κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής σαιζόν.

Για την ταλαιπωρία των επιβατών οι οποίοι αναγκάζονται πολλές φορές, περιμένοντας να επιβιβαστούν στο πλοίο, να είναι κάτω από τον καυτό ήλιο ή την βροχή, δήλωσε ότι του χρόνου δεν θα υπάρχει το πρόβλημα αυτό αφού θα τοποθετηθεί κάποιο υπόστεγο ή «φυσούνα» μιας και τα έσοδα του Λιμενικού Ταμείου πήγαν καλά φέτος σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια.

Για το Λιμάνι της Βολισσού είπε ότι είναι σε καλό δρόμο η όλη προσπάθεια και ότι προχωρά κανονικά ο καθορισμός της χερσαίας ζώνης που είναι απαραίτητη για να γίνουν οι οποιεσδήποτε εργασίες. Καθορισμός τέτοιων ζωνών βρίσκεται σε εξέλιξη για όλα τα μικρά λιμενικά καταφύγια.

Τέλος προσέθεσε ότι αυτές τις ημέρες  γίνονται καθαρισμοί  σε όλη την Χίο με αφορμή και την διεξαγωγή του δρόμου Μνήμης των Σφαγών της Χίου το 1822.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.