Έργο αποκατάστασης φθορών στην 36η εθνική οδό Λαρσού- Καλλονής

 

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υπέγραψε σήμερα την σύμβαση κατασκευής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΣΤΗΝ 36η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΛΑΡΣΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, 9η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΘΕΡΜΗΣ –ΠΗΓΗΣ, ΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΚΡΑΤΗΓΟΥ ΧΑΡΑΜΙΔΑΣ» προϋπολογισμού 1.530.677,06 €. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Θερμής Δημήτρης Σγουρέλλης, ο Πρόεδρος της Πηγής Θοδωρής Καραγιάννης και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας.

 

Ο Περιφερειάρχης αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας για τις περιοχές αυτές, καθώς υπάρχουν  φθορές σε πολλά σημεία των οδών.  Ζήτησα από τους Προέδρους να συνεργαστούν με την ανάδοχο εταιρία και  να υποδείξουν τα σημεία που χρίζουν άμεσης αποκατάστασης, ώστε να είναι περισσότερο ασφαλείς για τους οδηγούς. Είναι έργα  που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη και στα οποία η Περιφερειακή Αρχή δίνει βαρύτητα από την πρώτη ημέρα της θητείας της και με αυτό το σκεπτικό θα συνεχίσει».

Από την πλευρά τους οι δυο Πρόεδροι έκαναν την παρακάτω κοινή δήλωση:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη  του για  το συνεχές και πραγματικό ενδιαφέρον για την περιοχή μας και για το γεγονός πως κάνει πράξη το αίτημα μας για την αποκατάσταση του δρόμου. Είναι μια σημαντική παρέμβαση σε όλο το οδικό δίκτυο της περιοχής μας, καθώς υπάρχουν μεγάλες φθορές λόγω της μη συντήρησης εδώ και χρόνια  και κίνδυνοι για τους οδηγούς».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.