Έρευνα Πανεπιστημίου Αιγαίου: Επιχειρηματική Εκπαίδευση -Μάθηση

Το Εργαστήριο Διοίκησης – Επιχειρηματικότητας & Καινοτόμου Εκπαίδευσης – Ε.Δ.Ε.Κ.Ε του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου εκπονεί ειδική έρευνα, σχετικά με την Επιχειρηματική Εκπαίδευση – Μάθηση και σας ευχαριστεί εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στη διαδικασία της έρευνας αυτής με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου που ακολουθεί.

Σύνδεσμος της έρευνας/ερωτηματολόγίου: https://forms.gle/i8wnPbbEgsHFjRrv7

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν από το Τμήμα μετά από την επεξεργασία των απαντήσεων και θα κοινοποιηθούν στις επιχειρήσεις που συμμετείχαν, και που το επιθυμούν.

Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε Ιδιοκτήτες επιχειρήσεωνείναι ανώνυμο και σας παρακαλούμε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις με τον τρόπο που ορίζεται κάθε φορά. Τα στοιχεία του ερωτηματολογίου χρησιμοποιούνται για καθαρά ερευνητικούς λόγους. O εκτιμώμενος χρόνος συμπλήρωσης είναι περίπου 15 λεπτά.

Για πληροφορίες αναφορικά με την έρευνα:

Από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 15:00

Εργαστήριο Διοίκησης – Επιχειρηματικότητας & Καινοτόμου Εκπαίδευσης – Ε.Δ.Ε.Κ.Ε: Σίμου Κατερίνα – 22710 35188 / 6942417311

Υπεύθυνος Καθηγητής: Δρ.Κίνιας Ιωάννης, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Αιγαίου, ikinias@ba.aegean.gr

Ομάδα Εργασίας: Σίμου Κατερίνα, Υπ. Διδάκτορας Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, ksimou@aegean.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.