Έρχεται διαχειριστικός έλεγχος για τη ΔΙΑΝΟΧ

 

Ομόφωνη απόφαση για διενέργεια  διαχειριστικού ελέγχου στη ΔΙΑΝΟΧ αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου .

Οι σύμβουλοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης έθεσαν το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης αφού ζητούσαν διευκρινίσεις ως προς τη λήξη των συμβάσεων των εργαζομένων, τα οικονομικά της εταιρείας, τις οφειλές της προς τρίτους αλλά και τη συνέχιση της λειτουργίας της.

Οι παρατάξεις  της αντιπολίτευσης στο σύνολό τους διερωτήθηκαν για την ξαφνική λήξη των συμβάσεων, για τα διάφορα παράπονα προμηθευτών για απλήρωτες οφειλές ενώ ταυτόχρονα οι δημοτικοί σύμβουλοι των αντιπολιτεύσεων έθεσαν και τα θέματα των ΣΔΙΤ και της απομείωσης της δημοτικής περιουσίας.

Ο Δήμαρχος απαντώντας στα ερωτήματα των συμβούλων περί ξαφνικής διακοπής συμβάσεων  υπογράμμισε ότι τίποτε ξαφνικό δεν είναι αφού η νέα δημοτική αρχή δεν μπορεί να «φορτωθεί» και να δεσμευτεί με συμβάσεις εργαζομένων της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Παράλληλα ο κ. Κάρμαντζης υπογράμμισε ότι κανένας εργαζόμενος δεν θα μείνει απλήρωτος ενώ παρέπεμψε στη διοίκηση της ΔΙΑΝΟΧ για τις εκκρεμότητες των προμηθευτών. Κλείνοντας είπε « μετά χαράς να γίνει διαχειριστικός έλεγχος στη ΔΙΑΝΟΧ».

Στο πλαίσιο της απόφασης, θα ζητηθούν υπομνήματα από τη Νομική και Οικονομική Υπηρεσία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.