Έρχονται ακόμη πιο αυστηρά μέτρα μετά τον συνωστισμό σε καφετέριες

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις και συστάσεις, που θα περιλαμβάνουν κλείσιμο καταστημάτων – Επίσης θα υπάρξουν νέα οικονομικά μέτρα

Νέα, ακόμα πιο αυστηρά μέτρα αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες καθώς, όπως διαπιστώνεται καθημερινά, πολλοί συμπολίτες μας δεν συμμορφώνονται με όσα έχει ανακοινώσει η Πολιτεία.

Δυστυχώς, παρά τη λήψη αυστηρών μέτρων, όπως για παράδειγμα το κλείσιμο των σχολείωνκαφετέριες και χώροι διασκέδασης είναι γεμάτοι κόσμο, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στην επιστημονική κοινότητα και την ειδική επιτροπή του υπουργείου υγείας που ασχολείται με το θέμα του κορωνοϊού και πώς θα αντιμετωπιστεί στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός των επόμενων ωρών θα υπάρχουν ανακοινώσεις για κλείσιμο καταστημάτων. Επίσης θα ανακοινωθούν οικονομικά μέτρα, σε συνέχεια όσων είχαν κοινοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες και περιλάμβαναν την αναστολή πληρωμής φορολογικών υποχρεώσεων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.