Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Σιδεριδάκης

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας, 29 Απριλίου 2019, ο παράγοντας του Χιακού ποδοσφαίρου και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου, Γιάννης Σιδεριδάκης.
Ένας αγαπητός άνθρωπος και εκείνος που έκανε τα πάντα για το ποδόσφαιρο της Χίου.
“Mέσα στην Ανάσταση του Χριστού μας, που συνιστά νικηφόρο άθληση κατά του θανάτου, ανέβηκε στον ουρανό ο αγαπητός σε όλους ποδοσφαιρικός παράγων της Χίου Ιωάννης Σιδεριδάκης, πιστός Χριστιανός, αγνός φίλαθλος, γνώστης της αθλητικής ιστορίας.  Αφού άθλησε νομίμως στην γη κατά τον Απόστολο Παύλο, ανεβαίνει στον ουρανό για να λάβει το στεφάνι του πρωταθλητή μέσα στο φώς της Αναστάσεως “, ανέφερε σε δήλωση του ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ.κ. Μάρκος.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΜ:

“Ο πρόεδρος, τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου και το προσωπικό της ΕΠΣ Μακεδονίας εκφράζουν τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Σιδεριδάκη, για το θάνατό του και στην αθλητική οικογένεια του σωματείου Παύλου Μελά στης οποίας υπήρξε μέλος και γενικός γραμματέας”.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.