Ήταν υπόσχεση έγινε πράξη

 

Άλλο ένα βήμα διοικητικής αναβάθμισης πραγματοποιήθηκε  στις ακριτικές Οινούσσες με τη σύσταση και λειτουργία Ταμειακής Υπηρεσίας του δήμου. Όπως έκανε γνωστό  ο δήμαρχος Οινουσσών παρότι θα απαιτηθουν πολλές ακόμη γραφειοκρατικές  διαδικασίες εντούτοις η Αιγνούσα αποκτά την αυτονομία της.

“Ένα σημαντικό βήμα διοικητικής αναβάθμισης υλοποιείται από σήμερα με την σύσταση και λειτουργία της ιδίας Ταμειακής Υπηρεσίας του αυτοδιοικητικού μας φορέα μέσα στο Δημαρχείο. Μετά από 6 σχεδόν δεκαετίες από τη σύσταση του Δήμου, η δημοτική μας αρχή, συνεπής και πιστή στο πρόγραμμά της, με ευθύνη προχωράει έτι περαιτέρω στη διοικητική αυτονομία της Αιγνούσας. Αν και θ΄ απαιτηθεί μακρά σειρά διαδικαστικών πράξεων στην κοπιώδη αυτή διαδρομή, ωστόσο από σήμερα ολοκληρώνεται η συνεργασία με το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, το προσωπικό του οποίου στη Δ.Ο.Υ. Χίου με μεγάλη προθυμία, αρτιότητα κι υπευθυνότητα μας εξυπηρέτησε. Η Αιγνούσα αλλάζει κι είμαστε εδώ, παρόντες καθημερινά στο νησί μας, με γνώση, πείρα κι επιμονή να χαράξουμε καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας”, γράφει ο Δήμαρχος Οινουσσών στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.