Ήττα του ΝΟΧ από την Γλυφάδα με πολλά παράπονα για τη διαιτησία

Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του G2 γκρουπ της Β’ φάσης της Α1 πόλο Ανδρών, ο ΝΟ Χίου ηττήθηκε από τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Ιωνικό Κολυμβητήριο  το απόγευμα του Σαββάτου 25/2/23 με τελικό σκορ 7-8.

Σε ένα ματς σκληρό, με δυνατές μονομαχίες και αρκετή ένταση, με τέσσερις παίκτες να αποχωρούν με αντικατάσταση(Καρακάσης, Κανδιόγλου, Αγκόρτσας, Παπαγεωργίου) και με τον ΑΝΟ Γλυφάδας να έχει το προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι, ο ΝΟ Χίου μείωσε σε 7-8  ένα λεπτό πριν το τέλος, όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Χατζηστεφάνου να μην μπορεί να σκοράρει στην τελευταία φάση.

Η γλυφάδα έχοντας σε καλή ημέρα τον Δημήτρη Κουρούβανη στα δοκάρια, έφθασε στην πρωτιά του ομίλου με 29 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα παρέμεινε στους 22 βαθμούς και στην 4η θέση κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση και παλεύοντας παλληκαρήσια σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κόντρα σε μια διαιτησία που μόνο φιλική δεν ήταν για τον γηπεδούχο.

Πολλά τα παράπονα από τον ΝΟΧ για τους διαιτητές κ.κ. Πολυχρονόπουλο και Κυράνη, με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Κανδιόγλου να δηλώνει στο aquafeed24:

«Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά. Από την δεύτερη περίοδο και μετά δεν παίχτηκε πόλο με αποκλειστική ευθύνη των διαιτητών. Στην 24η και πολύ πιθανόν τελευταία χρονιά μου στην Α1 κατηγορία δεν έχω αναφερθεί ποτέ για τους διαιτητές ενός αγώνα μας, αλλά αυτή την φορά δεν μου επιτρέπει η συνείδηση μου να μην το κάνω.

Εκτός από τα πολλά ανάποδα σφυρίγματα εις βάρος της ομάδας μας και το ότι σε ξεκάθαρο χτύπημα έξω από το νερό αντιπάλου (που έπρεπε να βγει χωρίς αντικατάσταση) βγάζουν συμπαίκτη μου με αντικατάσταση, έχω να κάνω δύο ερωτήσεις:

1) Πώς γίνεται διαιτητές της Α1 κατηγορίας,  μια ομάδα να βρίσκεται με 8 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και να μην σφυρίζουν τίποτα;;;

2) Πώς γίνεται να σφυρίζουν αποβολή σε παίκτη και ενώ αυτός δεν πάει στον χώρο της αποβολής αλλά βγαίνει στο κέντρο της πισίνας,  να κάνουν νεύμα να εισέλθει στον αγώνα (και να μπαίνει) στον παίκτη που περιμένει στην αποβολή για να τον αντικαταστήσει;;;

Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια της Γλυφάδας ή να θεωρηθεί ότι έχει ευθύνη για την σημερινή διαιτησία. Εξάλλου αυτή δεν είναι η πρώτη φορά φέτος…

Ένα σωματείο με την Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Χίου και τους αθλητές που έχει αναδείξει τόσα χρόνια, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ίσο μεταξύ ίσων».

 

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 7-8

Οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 1-3, 3-1.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Γουλφ, Μιμίδης, Παππάς, Χαλατζιάν 2, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Τζώρτζης 1, Παζαΐτης, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Γαβαλάς Ι., Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ., Αμπαζής 3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Ηλιόπουλος Αλ. 2, Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ Κ. 1, Χαλυβόπουλος, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου 1, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 2, Αγκόρτσας, Τσαταλιός, Ηλιόπουλος Νεκ.

Αλυτάρχης: Οδυσσέας Μαράτσος

 

Επόμενος αγώνας για τον ΝΟΧ, εκτός έδρας, με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ το Σάββατο 18 Μαρτίου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.