Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Πρωτοδικείο…

Στο Πρωτοδικείο Χίου θα μεταφερθεί  η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου αφού όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης το παλιό Πρωτοδικείο έχει ανακαινιστεί πλήρως με δαπάνες του υπουργείου Δικαιοσύνης και ο σχεδιασμός είναι να μεταφερθεί εκεί η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Αναλυτικά η δήλωση του Νότη Μηταράκη αναφέρει:

 

«Να πω πάντως, ένα έργο πρέπει τώρα να σχεδιάσει ο δήμος Χίου και είναι σημαντικό έργο για το 2024, είναι ότι το παλιό Πρωτοδικείο, το οποίο ανακαινίστηκε με δαπάνες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αυτό όπως ξέρετε ανήκει στο δήμο. Ο σχεδιασμός λοιπόν είναι να πάει εκεί η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και να αποκτήσουμε έναν αξιοπρεπή χώρο για να συνεδριάζει το ανώτατο όργανο του δήμου. Νομίζω είναι σημαντικό ο Δήμος τώρα να ξεκινήσει τις διαδικασίες σχεδιασμού, μελέτης, προκήρυξης, ώστε όταν δοθεί το κτήριο μέσα στο 2024 στο δήμο να είναι έτοιμες οι πρόωρες εργασίες ώστε να μπορεί σύντομα μέσα στο 2024 ή έστω αρχές του 2025 να γίνει και η μετακόμιση του ΔΣ.

Δυστυχώς πολλές φορές στα δημόσια έργα υπάρχουν καθυστερήσεις. Eίναι σημαντικό να είμαστε από πάνω, να λύνουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται. Να βοηθάμε και αυτούς οι οποίοι έχουν αναλάβει αυτά τα έργα να μπορέσουν να τα τελειοποιήσουν. Να λύνουμε προσχώματα που κατά καιρούς δημιουργούνται, ώστε τα έργα να τελειώνουν αν είναι δυνατόν στην ημερομηνία που έχει προβλεφθεί ή όποιες καθυστερήσεις να είναι πολύ μικρές».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.