Αδικαιολόγητα τα σχόλια κ. Μουτζούρη προς Κασσελάκη

Ομοφοβικά σχόλια ειπώθηκαν τόσο από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη, όσο και από συνάδελφό του, σε βραδινή έξοδο, στοχευμένα στο πρόσωπο του Προέδρου του κόμματος Σύριζα, κ. Στέφανο Κασσελάκη. Συγκεκριμένα, η “χαλαρή” αυτή κουβέντα μεταξύ φίλων και συναδέλφων, οδήγησαν τους αιρετούς και μη, να εκτραπούν, κάνοντας τον Συριζαίο Πρόεδρο αιτία γέλωτα. Ακούστηκαν χυδαίοι χαρακτηρισμοί, μέσα από το βίντεο που αναρτήθηκε, κατά το οποίο ακούγεται ο εξής διάλογος:

Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης: «Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ… με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός».

Συνάδελφος: «Και με τον Κασσελάκη;»

Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης: «Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!»

Εσπευσμένα έπειτα από την δημόσια αυτή ανακοίνωση, όπως και από τις προσβολές του Δημάρχου Βόλου κ. Μπέου, ο κ. Στέφανος Κασσελάκης προέβη στις δικές του δηλώσεις, λέγοντας πως η Ελλάδα πρέπει να σταθεί δυνατή, έναντι σε τέτοιου είδους χυδαιότητες, και να τις ξεπεράσει. Πιο αναλυτικά:

«Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι». Αναφορικά προς το πρόσωπο του Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη ανάφερε τα εξής: «Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση. Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο».

Βέβαια, για να προσπαθήσει να δικαιολογήσει την απρεπή συμπεριφορά του, ο Περιφερειάρχης κ. Μουτζούρης προώθησε τη δική του ανακοίνωση, υπονοώντας μάλιστα, ότι θα κινηθεί νομικώς, σε αυτόν που ανάρτησε παράνομα το βίντεο:

“Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που  παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση  η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι ) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω: Σε ότι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου.  Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν. Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.