Αιμιλιανός Ευαγγελινός: Ευχές για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

 

Με την σειρά του ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας, κ. Αιμιλιανός Ευαγγελινός, συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές, των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021, θα ήθελα καταρχάς να εξάρω την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι υποψήφιοι μαθητές μας κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες κατά τη διάρκεια της δύσκολης σχολικής χρονιάς που διανύσαμε.
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές που τα κατάφεραν και είδαν τους κόπους τους να στέφονται με επιτυχία! Τώρα ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους με προσδοκίες, όνειρα και επιδιώξεις που εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα και να έχουν λαμπρό μέλλον προσφοράς και επιτυχίας για εκείνους και όλη την κοινωνία.
Η σκέψη μας όμως στέκεται και σε όσους δεν τα κατάφεραν. Η ζωή είναι γεμάτη δοκιμασίες αλλά και ευκαιρίες. Τίποτε δεν τελείωσε εδώ, αντιθέτως, τώρα ξεκινά! Με πίστη και αυτοπεποίθηση θα κατορθώσουν να χαράξουν τη δική τους πορεία.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς όλων των μαθητών μας που πάντοτε στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές τους και συμπαραστάτες σε κάθε τους βήμα.
Αιμιλιανός Κ. Ευαγγελινός
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.