ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ για τους Συνδικαλιστές

Δεν είναι δυνατόν μερικές δεκάδες τραμπούκοι της ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας συνδικαλιστές να διαφεντεύουν την ζωή και τις τύχες των πολιτών του κόσμου!
Και λέω του κόσμου γιατί σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά μερίδα των Συνδικαλιστών της ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας που δυστυχώς παρακινούνται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να παρεμποδίζουν ακόμη και τουρίστες και να εμποδίζουν τους επιβάτες να ταξιδέψουν στον προορισμό τους!
Ενώ όπως έχει ανακοινωθεί η απεργία έχει μεταφερθεί για τις 10 Ιουνίου εν τούτοις οι κηφήνες των Συνδικαλιστών για να κρατήσουν την πολυθρονάρα τους και να δημιουργήσουν αναμπουμπούλα στην Ελληνική κοινωνία και την Κυβέρνηση κατέλαβαν τις καταπακτές των πλοίων και παρεμποδίζουν τους χιλιάδες πολίτες να ταξιδέψουν!
Αν νομίζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης με προτεργάτες τους ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας συνδικαλιστές ότι θα επιβληθούν στον Ελληνικό λαό και την Κυβέρνηση με την αναμπουμπούλα πλανάται πλάνη μεγάλη…γιατί οι πολίτες έχουν μάτια και βλέπουν και αυτιά και ακούν….που το σπρώχνουν τα κομματόσκυλα της αντιπολίτευσης!
Ξυπνήστε Ελληνίδες και Έλληνες η εποχή αλλάζει με νέο άνεμο δημιουργίας και ελευθερίας λόγου και σκέψης που εφάρμοσε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη!
Καλά μυαλά σε όλους τους συνδικαλιστές της ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας!
Καλημέρα Έλληνες απανταχού γης!
Χίος 3 Ιουνίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.