Ακραία καιρικά φαινόμενα ακυρώνουν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Όπως ενημερώνει η Attica Group στην οποία υπάγονται ακτοπλοϊκές εταιρείες όπως η BlueStar Ferries, Hellenic Seeways κ.α. οι ταξιδιώτες δεν δύνανται να ταξιδέψουν τις προσεχείς ημέρες Κυριακή 21 και Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, λόγω μη πραγματοποίησης των δρομολογίων από το λιμάνι του Πειραιά προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και αντιθέτως, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να προκληθούν. Οι ταξιδιώτες καλούνται να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους ταξιδιωτικά γραφεία για την σχετική ενημέρωση τους για τις αλλαγές δρομολογίων.

Κατόπιν της προαναφερθείσας ενημέρωσης παρατίθενται τα προγνωστικά καιρού για τις προσεχείς ημέρες Κυριακή 21 και Δευτέρα 22 Ιανουαρίου:

Για την Κυριακή οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στο Αιγαίο έως 9 μποφόρ, και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν αρχικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, βαθμιαία όμως και εκεί θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα από βορρά προς νότο. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά και τις βραδινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

Για την Δευτέρα οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τα βόρεια τις βραδινές ώρες. Στα δυτικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.