Ακόμα μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους κατοίκους της Συκιάδας – Λαγκάδας & του Βροντάδου για το Θόλος

Η συντονιστική επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων της Χίου, μπροστά στην επιμονή της κυβέρνησης να επιβάλλει την πολιτική του εγκλωβισμού στα νησιά μας,  έχοντας επιλέξει αυτή τη φορά το Θόλος, μετά και την απαράδεκτη εγκριτική απόφαση του ΚΑΣ για την περιοχή, στηρίζει τον αγώνα που έχουν προκηρύξει τα τοπικά συμβούλια  της Συκιάδας – Λαγκάδας και του Βροντάδου.
Με τη σειρά της προτρέπει όλους τους Χιώτες και τις Χιώτισσες να συμμετέχουν μαζικά στις εκδηλώσεις που έχουν ανακοινώσει τα τοπικά συμβούλια για το Σάββατο 27 Φλεβάρη.
Συγκεκριμένα να μετέχουν στη συγκέντρωση  στη διασταύρωση στο Θόλος το Σάββατο στις 9:00πμ και στο συμβολικό κλείσιμο του δρόμου και στην αυτοκινητοπομπή προς τη χώρα που θα ακολουθήσει με εκκίνηση 10:30 πμ από το Θόλος.
Η πορεία θα είναι η ίδια με την προηγούμενη φορά, με όσους δεν ανέβουν στο Θόλος να χρησιμοποιούν παράδρομους στο Βροντάδο και πόλη για να την ακολουθήσουν.
Μην ξεχνάτε ότι συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εισβολή των κυβερνητικών ΜΑΤ στο νησί μας.
Μην ξεχνάτε το σύνθημα που αγκαλιάζουμε όλοι:
Ούτε στο Θόλος ούτε πουθενά στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν θέλουν τα νησιά.
Στέλνουμε μήνυμα από τη Χίο, τη Μυτιλήνη που κινητοποιούνται την Κυριακή για τους ίδιους με εμάς λόγους, ότι αυτή η πολιτική δεν θα περάσει!
Όλοι και όλες στον αγώνα!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.