Αλκιβιάδης Στεφανής – Εκκλησιασμός, δίπλα στον κόσμο του γάλακτος, συνέντευξη στο ραδιόφωνο, επισκέψεις σε χωριά, και ομιλία στην Πέτρα

 

Με πάθος και ατελείωτη ενεργητικότητα συνεχίζει τις επισκέψεις του ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, σε πρωτογενείς μονάδες και σε μακρινά χωριά της Λέσβου.

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» συνοδευόμενος από υποψηφίους συμμετείχε στη θεία λειτουργία της Μονής Υψηλού, τιμώντας τη μετάσταση του Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου. Είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου, κ.κ. Ιάκωβο Γ΄, εκπροσώπους του κλήρου και πλήθος πιστών.

 

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσοτόπου, τα τυροκομεία και τις γαλακτοκομικές μονάδες σε Μεσότοπο, Άντισσα, Χίδηρα και Βατούσα. Ο κ. Στεφανής, με το πέρας των επισκέψεων, δήλωσε: «Ο τόπος χρειάζεται εξωστρέφεια, προσέλκυση επισκεπτών, σχολείων για να γνωρίσουν τις ομορφιές των νησιών μας, τους υπέροχους ανθρώπους μας και τα αγνά προϊόντα μας. Είμαστε ένας τόπος παρθένος που αξίζει κανείς να επισκεφθεί και η παραγωγή μας μοναδική».

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ικαριακή Ραδιοφωνία», μεταξύ των άλλων σημείωσε: «Ο κάθε συμπολίτης μας έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί, να ζυγίσει και να αξιολογήσει το τι πρεσβεύει ο καθένας μας. Σύμφωνα με αυτά θα κληθεί να επιλέξει και να ψηφίσει ο ψηφοφόρος ευρισκόμενος πάνω από την κάλπη. Θα ψηφίσει για τις ζωή του, για τις ζωές των άλλων και των επόμενων γενιών».

 

Το μεσημέρι απόλαυσε τοπικά εδέσματα και νοστιμιές στον χώρο του Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Γυναικών Πέτρας, ενός εκ των πρώτων ιδρυθέντων και σε λειτουργία στην Ελλάδα. Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου εμφανώς εντυπωσιασμένος από λειτουργία του Συνετερισμού, είπε: «Όταν υπάρχει συνεργασία, ομόνοια, πάθος και μεράκι για δουλειά, γίνονται θαύματα. Εύγε»!

 

Ακολούθως μετέβη στα χωριά Σκουτάρο, Λαφιώνα, Στύψη και συνομίλησε με τους προέδρους, συλλόγους και απλούς κατοίκους με βασικό θέμα τα ζητήματα που απασχολούν τις μικρές τους κοινωνίες.

 

Κλείνοντας, σε ομιλία του στο γεμάτο Συνεδριακό Κέντρο, «Στέλιος Παυλής», στην Πέτρα, απάντησε σε ερωτήματα πολιτών δηλώνοντας ότι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για το Βόρειο Αιγαίο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.