Αλλάζει την επωνυμία του το ΔΙΕΚ ΧΙΟΥ

Το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέσω του νέου Νόμου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και συγκεκριμένα με το άρθρο 3, του Κεφαλαίου Β, του ν.5082/2024 (Α΄9), τα Ι.Ε.Κ. μετονομάζονται σε ΣΧΟΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ με αρκτικόλεξο: Σ.Α.Ε.Κ.  Ως εκ τούτου, το Δημόσιο ΙΕΚ Χίου (ΔΙΕΚ ΧΙΟΥ) μετονομάζεται σε Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Χίου (Δημόσια Σ.Α.Ε.Κ. Χίου).

Παρατίθεται η δήλωση της διοίκησης του Σ.Α.Ε.Κ. (ΔΙΕΚ):

“Η μετονομασία της Σχολής μας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μάς ευχαριστεί ιδιαίτερα, διότι εκφράζει επάξια την συνολική αναβάθμιση της ποιότητας της επαγγελματικής εκπαίδευσης που ήδη παρέχουμε στους σπουδαστές μας, γεγονός που αποδεικνύεται από την αύξηση της προτίμησης των σπουδαστών που φοιτούν στη Σχολή μας τόσο από όλη την Ελλάδα όσο και από το νησί μας, δημιουργώντας κάθε χρόνο νέες, σύγχρονες ειδικότητες που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας μας.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.