Αμάδες-ΚΔΑΠ Δ. Χίου και Καρδάμυλα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ομορφύνουν το χωριό

 

Συνεργάζονται, ενώνεις τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει. Ο λόγος για τον Πολιτιστικό τομέα της ΔΕ Καρδαμύλων, τον Σύλλογο των Αμάδων και τα κορίτσια του ΚΔΑΠ που ενόψει του Πανηγυριού της Αγίας Κυριακής, ομόρφυναν τα παρτέρια της πλατείας του χωριού.

 

 

 

Μάλιστα ο Νίκος Καλογεράς από τον Σύλλογο Αμάδων ευχαριστεί με ανάρτηση του όλους όσους προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

“Ο Πολιτιστικός Τομέας της Δημοτικής Ενότητας Καρδαμύλων του Δήμου Χίου, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Καρδαμύλων (ΚΔΑΠ), ο Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος “ΟΙ ΑΜΑΔΕΣ”, και το Δίκτυο Α.Μ.Α.Δ.Ε.Σ. ομορφαίνουν τα παρτέρια της πλατείας Αμάδων ενόψει του πανηγυριού της Αγίας Κυριακής!Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές μας: κα. Δώρα Σαββοπούλου, κα. Ανεζούλα Κατσιμπίρη, τους παιδαγωγούς του ΚΔΑΠ, τον κο. Βαλάντη Λίναρη, τον Νικήτα Καλογερά, την κα. Άννα Φωτεινού-Λιάππη, τον κο. Στέλιο Λιάππη, τον κο. Κρίτωνα Λιάππη, τον κο. Αποστολή Φωτεινό, την κα. Ευγενία Καλογερά του Ε. Να ‘στε όλοι καλά! Και του χρόνου με πολύ ΥΓΕΙΑ!’

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.