Ανέμενε μία ώρα να του δοθεί ο λόγος στο Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά δεν του δόθηκε ποτέ!

Την αγανάκτησή του για τον αποκλεισμό του από τη διαδικασία συζήτησης του χθεσινού Περιφερειακού Συμβουλίου, εξέφρασε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ. Ο κ. Δανιήλ παρότι ανέμενε για πάνω από μία ώρα να μιλήσει για να ζητήσει την τυπική έγκριση του Π.Σ για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του Υδατοδρομίου Οινουσσών, εντούτοις ο λόγος δεν του δόθηκε ποτέ και ο ίδιος απογοητευμένος εξέφρασε δημόσια την πικρία του μέσα από το διαδίκτυο.

Στην ανάρτηση του επισημαίνει:

 

“Προσκεκλημένος απόψε μέσω e-presence στο Περιφερειακό Συμβούλιο Μυτιλήνης ανέμενα επί μια και πλέον ώρα για να ζητήσω μια τυπική έγκριση του Π.Σ. στην Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Υδατοδρομίου Οινουσσών καθώς υπάρχει άλλωστε θετική εισήγηση της αρμόδιας Υπηρεσίας της Περιφέρειας.

Δεν μου δόθηκε ο λόγος και αυθαίρετα μας απέκλεισαν από τη διαδικασία ύστερα από τόσους μήνες καθυστέρησης μιας τυπικής διαδικασίας. Η συμπεριφορά αυτή είναι ανάρμοστη για εκλεγμένο Δήμαρχο του Βορ. Αιγαίου!”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.